2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم گفت من جای تو باشم حتما از همچین مردی جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 88 پست

این ماجرا گذشتو     چندماه بعد  تو ی بخش دیگه بودم باز همون دوتا خانم اومدنو گفتن شما از ذهن برادر ما نمیری     خواهشا شماره بده ک حداقل اشنا شید   خیلی خیلی از شما خوشش اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اگه همسرت رو دوسداری نه تنها به حرف خواهرشوهرت بلکه به حرف هیچکس اهمیت نده بنظرم یه لحظه فکر کن خواهری که به فکر هم خون خودش نبوده از دلسوزی این حرفا رو به شما نزده بعد از اون هم همه ما گاهی از رو ناراحتی با خانواده خودمون راجع به خصوصیات همسر یا خانوادش بد میگیم خب شاید همسر شما هم گاهی گفته منتهی این که شما یه چیزی فهمیدی لطف خواهر احمقش بوده بنظرم منطقی تصمیم بگیر یا حتی اگه میتونی کشش نده و انگار نه انگار حرفی شنیدی

حالا پشت خانوادت بد گفته باشه...خودتم حتما نشستی پشت سر اینا ب خانوادت بد بگی...اصلا طبیعیه...هر دو طرف یواشکی هم پچ پچ کنن و غیبت کنن از طرفین پیش خانواده هاشون... ی حآآالیم میده...  چون مال اون رو شده مال تو نه دلیل نمیشه اون بده تو خوبی یا بالعکس...

این از این...

از دروغهاش هم اگر دروغ اساسی و ویرانگر نگفته بیخیال...هممون ی لایه های پنهانی داریم ک دوس نداریم رو بشه.البته دلیل نمیشه دروغ بگیم اما گفته دیگه...اگر دروغ هاش جزو خطوط قرمزت نیس بگذر

کلا نظرم اینه ک با بزرگواری برخورد کنی...علی الخصوص ک کینه توزانه این مطالب گفته شده.و چ بسا چشم ب زندگیتون دوخته باشنن...ریلکس برخورد کن...

یادت باشه ک سخن چین بدبخت هیزم کش است...

بهترین وقته ک خواهرش رو بشناسی و بییییینهایت مواظب آنچه ک جلوش میگی باشی...

مثل بچه ها تا دعوا کردن اومده همه چیز رو گفته...

از شما انتظار میره با توجه به تحصیلات خیلی محتاطانه و عاقلانه در مورد این موضوع تصمیم بگیرید و از هم ...

چون پزشکه یهو انقد کتابی راهنمایی کردی؟😂😂😂شبیه کارشناس برنامه خانواده حرف زدی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بعد ازدواج و تو اشنایی هرچی میپرسیدم تو چطورو کجا منو دیدی      شوهرم میگفت یهروز امدم ب یکی ازدوستام تو بیمارستان سر بزنم تورو دیدم  عاشقت شدم و  از دوستام پرسیدم اسمتو فهمیدمو   خواهرامو فرستادم

خواهر شوهرم میگفت دروغ گفته اون اصلا توروندیده   من تورو از طریقه خواهرشوهرم پیدا کردم  و اون دروغ گفته اون اصلا تورو ندیده  من تورو براش انتخاب کردم            (  خواهر شوهره  خواهر شوهرم  دوست صمیمیه دوران دبستان راهنمایی دبیرستان من بوده  )