شوهرمو خواهرش دعواشون شده دیشب خواهر شوهرم که کلی شوهرمو دوس داشته بهم زنگ زد کلی دروغایی ک تو این مدت شش سال زندگی مشترک همسرم بهم گفته رو گفت و گفت خیلی پشت سر ب خانوادت بد گفته و اگه بگم هرگز درست نمیشه گفت به مرگ بچم من اگه جای تو باشم حتی یک لحظه باهمچین ادم پستی زندگی نمیکنم
خواهرش شوهر کوچیکم ک الان با شوهرم دعواش شده خواسته خواهرشوهر وسطیمو ببره ترمینال که شوهر میبینتش منتو جلو بازو ارایش زیاد داره ( خواهر شوهرم کوچیکم خیلی ب سر و وضعش میرسه و لباس باز میپوشه ) بهش میگه این چ وضعشه چرا اینطوری پوشیدی صبر کنید خودم میبرمش
خواهرش شوهر کوچیکم ک الان با شوهرم دعواش شده خواسته خواهرشوهر وسطیمو ببره ترمینال ...
بعد خواهرش وهرمم ک عصبیه میگه ب توچه و فلان شوهرمم میگه شوهرت بیشرفه ک میزاره تو اینجوری بیای بیرون و دعوا ب جیغ و داد میرسه اخر سرم شوهرم میره لباس بپوشه خواهرشوهر وسطیمو ببره ترمینال ک مادرشوهرمو خواهرشوهرام دنبالش واینمیستن میرن ترمینال ب حالت دهن کجی
عزيزم اگه حرفایی ک خواهر شوهرت زده رو خودت از قبل ميدونستي که احتیاجی نیست به همسرت بگی ،خدايي نکرده بحث بشه بينتون..اگرم نميدونستي خیلی آروم و با احترام و منطق دو طرف بشينيد در موردش صحبت کنید .به همسرت بگو ناراحتی و ميخوايذصحبت کنی تا حس بدی ک داريدلز بین بره .به همین نیت صحبت کنید نه بحث و...خواهر شوهر هم احتمالا قصدش این بوده یک شری تو خونتون بندازه ..
منم تازه خوندم این طبیعیه یه برادر رو خواهرش غیرت داشته باشه چون خوبی خواهرشو میخواد اینم بی کلاسی نیس اتفاقا مرده به رگ غیرتش بر خورده خواهرش بخواد خیلی تو چشم باشه
متاسفانه حالا این رفتارا شده بی کلاسی
بی حیایی شده آخر کلاس
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻