2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم گفت من جای تو باشم حتما از همچین مردی جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 88 پست
سر چی عزیزم با خواهرش دعواش شد؟؟؟؟؟؟

خواهرش شوهر کوچیکم ک الان با شوهرم دعواش شده    خواسته خواهرشوهر وسطیمو ببره  ترمینال     که شوهر میبینتش   منتو جلو بازو ارایش زیاد داره   (   خواهر شوهرم کوچیکم خیلی ب سر و وضعش میرسه و لباس باز میپوشه  )  بهش میگه این چ وضعشه    چرا اینطوری پوشیدی  صبر کنید خودم میبرمش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم میگفت دروغ گفته اون اصلا توروندیده   من تورو از طریقه خواهرشوهرم پیدا کردم&nbs ...

اینک دروغ بدی نیست.مثه این میمونه ک میخواسه.خودش و بهتون ثابت کنه.و بچه ننه نباشه.

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..
خواهرش شوهر کوچیکم ک الان با شوهرم دعواش شده    خواسته خواهرشوهر وسطیمو ببره  ترمینال ...

بعد خواهرش وهرمم   ک عصبیه  میگه ب توچه و فلان   شوهرمم میگه شوهرت بیشرفه ک میزاره تو اینجوری بیای بیرون و دعوا  ب جیغ و داد میرسه  اخر سرم شوهرم میره لباس بپوشه خواهرشوهر وسطیمو ببره ترمینال ک مادرشوهرمو خواهرشوهرام دنبالش واینمیستن  میرن ترمینال ب حالت دهن کجی

شوهرت چيكار به پوشش خواهرش داره😒😒😒

اون دختر اولا عقل داره دوما شوهر داره سوما پدر داره به برادر هيچ ربطي نداره واقعا 

با زور و اجبار نميشه كسي و با حجاب كرد

بیخیال بشم ؟   فکرو خیال از دیشب دیوونم کرده

خوب لااقل یه جوری به روش بیار که دعوا نندازی تو زندگی خودت؛منم مثل شمام تا حرف دلم رو نزنم اروم نمیشم ولی خوب همیشه هم بابت گفتنش ضرر کردم

شوهرم ایرادات زیاد داره  مثلا   خیلی خاله زنکه     خیلی بد دهنه  وحشتناک &n ...

والا من اگه جای شما بودم با این موقعیت عالی که داری.  اصلا نگاهشم نمیکردم 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

عزيزم اگه حرفایی ک خواهر شوهرت زده رو خودت از قبل ميدونستي که احتیاجی نیست به همسرت بگی ،خدايي نکرده بحث بشه بينتون..اگرم نميدونستي خیلی آروم و با احترام و منطق دو طرف بشينيد در موردش صحبت کنید .به همسرت بگو ناراحتی و ميخوايذصحبت کنی تا حس بدی ک داريدلز بین بره .به همین نیت صحبت کنید نه بحث و...خواهر شوهر هم احتمالا قصدش این بوده یک شری تو خونتون بندازه ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

منم تازه خوندم این طبیعیه یه برادر رو خواهرش غیرت داشته باشه چون خوبی خواهرشو میخواد اینم بی کلاسی نیس اتفاقا مرده به رگ غیرتش بر خورده خواهرش بخواد خیلی تو چشم با‌شه 

متاسفانه حالا این رفتارا شده بی کلاسی 

بی حیایی شده آخر کلاس 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻