2777
2789

٣/٤ ماهه عروسي كردم(قبلش ٦ماه عقدبودم) خلاصه من دلم يك عدد ني ني خوشگل ميخاد😂 اما شوهرم ميگه فعلا دست و بالم اونقدرا باز نيست و بذار فرصت مناسب(راست ميگه اينم ميدونم بچه خيلي خرج داره ومسئوليتش سنگينه) شوهرمو درك ميكنم و خودمم تواين مورد دو دلم اخه بچه مغزفولادي ميخاد !!

ولي روزايي كه شوهرم سركاره وتنهام ياباشوهرم مجبوريم همش تنها ناهاروشام بخوريم ميگم كاش بچه بياد😅نظرشماچيه شماچقدبعداز ازدواج بچه دار شدين؟!

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

درضمن نگيد خيلي زوده... ميدونم زوده اما ما شهرستانيم و طرزفكراشون اينطوريه..هرروز تا ميبينن ميگن حامله نيستي؟؟؟

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴ سال مجموعا بعد از عقو و عروسی اقدام کردم

۱۳ ماهم طول کشید

چه عجله ای هست حالا😀😀😀

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بابا فعلا لذت ببر از دو تایی هاتون 

فردا میگن هول بود 

دخترداییم بعد دو سال بچه دار شد بابام با ۵۵ سال سن گفت اووووو چ زود بچه دار شده 😂

دوست میدارمت به بانگ بلند ...

پوشك ٢٧ هزار تومن بيا از خيرش بگذر 😂😂شيرخشك ٢٨ هزار تومن ولي ميخواي حاملع شي بگو قرص بخره الميبگو مصرف ميكنم بعد بگو واي حاملع شدم چرا بنظرت 

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧
درضمن نگيد خيلي زوده... ميدونم زوده اما ما شهرستانيم و طرزفكراشون اينطوريه..هرروز تا ميبينن ميگن حام ...

به حرف کسی اهمیت نده من شوهرم تک پسره وخانوادش خ دوست داشتن همون اول نینی بیاریم ولی اصلا اعتنانکردم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
درضمن نگيد خيلي زوده... ميدونم زوده اما ما شهرستانيم و طرزفكراشون اينطوريه..هرروز تا ميبينن ميگن حام ...

خب هر روز به منم میگفتن

میخوای طبق حرف مردم برم خیلی زندگیم فرق داشت

زایمانم میکنی باز میپرسن بعدی رو کی مبخوای بیاری😞😞😞

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

واااای چ فضووولنننن زندگی خودتونه 

یه بچه هم بیاری میگن خواهر برادر میخاد بچت 

دوست میدارمت به بانگ بلند ...
من نزدیک سه سال ازعروسیم میگذره الان داریم اقدام میکنیم و فعلا باردارنشدم

اخه يه سريا هم همينو بهم ميگن !! ميگن شما تا زوده اقدام كنيد شايد خدايي نكرده بچه دار نشديد اونوقت دنبال درمان باشيد! اماشوهرم ميگه نه هم من سالمم هم تو :/

واااای چ فضووولنننن زندگی خودتونه  یه بچه هم بیاری میگن خواهر برادر میخاد بچت

اره بخداااااااا.. اول ميگن نميخاي ازدواج كني بعدكه ازدواج ميكني ميگن نميخاي بچه بياري بعد........

رو اعصاب ميرن خيليييي

اخه يه سريا هم همينو بهم ميگن !! ميگن شما تا زوده اقدام كنيد شايد خدايي نكرده بچه دار نشديد اونوقت د ...

نه بابا حالامیبینی همون باراول میشی،ما خودمون نخواستیم اصلا هم غصه نمی‌خورم که چرا زوداقدام نکردم چون بااین گرونیاعجله ای نیس،میگم حتماخداخودش میخواد

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...