2777
2789
عنوان

از بچه هام متنفرم

997 بازدید | 61 پست

تازه خونه تکونی کرده بودم و تمامه روکش های تشک و خود تشک رو شسته بودم صبح از خواب بیدار شدم دیدم پسر بزرگم (۵سالشه)جیش کرده هم تشک خودش هم برای داداشش پتو هم جیشی کرد از بوی تند جیش چشمام میسوخت از ساعت ۹ و نیم صبح هم پسر کوچیکم بی دلیل زنده زیر گریه و تا الان داره گریه میکنه پسر بزرگمم صبحانش رو نمیخوره از ساعت ۹ سفره پهنه مخم رو خوردن سرم داره میترکه میخوام بیشنم گریه کنم چبدر بدبخت من🥲🥲

این پسر کوچیکم چرا ساکت نمیشه اخه چته بچه 

خدا صبرت بده من بودم حلق آویزشون میکردم😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم 

تو یه مادر مسؤلیت پذیر و حواس جمعی که دائما از وجودت مایه میذاری براشون و طبیعیه که گاهی خسته بشی 

بهت افتخار میکنم قوی باش و سعی کن حساسیتت رو کم کنی تا آروم تر شی 

اینو بدون که تنهانیستی و منم دقیقا همینم الان 

خدا بهمون توانایی بده بتونیم از پسشون بربیاییم و عاقبت بخیریشون رو ببینیم

هرچقدر حساس باشی بیشتر اعصابت خوردمیشه کلافه میشی یکم آروم باش بیخیال شو کاریه که شده بچه هم شیرینه هم بزرگ کردش پردردسر

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر ،وبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم!

حساس نباش کاریه ک شده.. پسر کوچیکه هم لابد تحت تاثیر ناراحتی شما اینطور گریه میکنه بچه ها زود احساس ...

من  اصلا زیاد ریکشن نشون ندادم با گریه کردنش باعث شد حالم بدتر بشه خدا شاهده دوتا ژلفون با معد خالی خوردم هنوز سرم خوب نشده هرکاری میکنم اروم نمیشه بهونه گرفته گریه کنه

ای کاش میتونستم بزنم بیرون صدا گریش نیاد