2777
2789

یه همکلاسی دارم همه کارهاش با دروغه قبلا هم راجبش تاپیک زدم گفتین رابطه ات رو باهاش کم کن الان کم کردم ولی خب همیشه دروغ میگه با دروغ کارهاش پیش می‌ره به استاد دروغ میگه نمره خوب میگیره برای شغلش دروغ گفت بهترین کار گیرش اومد اونوقت من فقط یکبار یه چیزی گفتم انقدر ضایع بازی کردن خودمو لو دادم دروغمم دروغی نبود که به کسی آسیب بزنه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

اونا ک زیاد دروغ میگن عقلشون کم میشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یعنی بخاطر دروغاش بهش نمره میدن؟ چی میگه مثلا! 

منکه فکر میکنم بیشتر بخاطر نوع حرف زدن و لحنشه که خر میشن و کارش راه میندازن 🤔

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دروغ نمیگم کارم پیش نمیره.

بلد هم نیستم بدون دروغ و با صداقت آدمها رو کنترل کنم

کلا زندگی برای ماها سخت تره

بعضی ها مثلا غیبت می کنند، تهمت می زنند ، خبرچینی می کنند و وقتی لو هم برن با چنان مهارتی و با دروغ و فریبکاری بیشتر قضیه رو جمع می کنند که آدم حیرون می مونه. و بی گناه ماجرا رو گناهکار جلوه میدن

یعنی بخاطر دروغاش بهش نمره میدن؟ چی میگه مثلا! منکه فکر میکنم بیشتر بخاطر نوع حرف زدن و لحنشه که خر ...

نه بابا 

مثلاً استاد می‌گفت چند تا کار انجام دادین ابن ۲تا انجام داده بود گفت ۶تا انجام دادم استاد نمره کامل بهش داد 

منم دروغ نمیگم کارم پیش نمیره.بلد هم نیستم بدون دروغ و با صداقت آدمها رو کنترل کنمکلا زندگی برای ماه ...

اخ دقیقاااا حرفم همین بود 

به بچه ها خبرچینی کرد بی ادبی کرد ولی اصلا به رو خودش نیاورد باورم نمیشه اصلا

کوچیکتر بودم مثل دوستتون بودم و بله کارم راه میفتاد 

ولی هزینش رو با کاهش عزت نفسم پرداخت میکردم!

الآن به سختی حاضر میشم دروغ بگم و با عزت نفس بالا به بهتر اون چیزایی که با دروغ به دست میاوردم میرسم خیلی بیشتر احساس قدرت میکنم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
واقعی؟یعنی بخاطر همین یجوریه؟

من ی رفیق داشتم خیلی دروغ میگفت

بعضی استادا هم متوجه شده بودن دروغ میگه از رفتار و حرفشون مشخص بود

ابروش خیلی رفته بود 

خودمم بهش اعتماد نداشتم

انقد ک زیاد دروغ می‌گفت عقلش کم شده بود ی دروغای شاخداری میگفت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نه بابا مثلاً استاد می‌گفت چند تا کار انجام دادین ابن ۲تا انجام داده بود گفت ۶تا انجام دادم استاد نم ...

تو همه شو انجام بده ک بهتر یاد بگیری 

همین رفیق منم اینحوری بود

اخرش فاینالهامونو اون بار اول افتاد دوبار داد. ولی من بار اول قبول شدم چون نمیپیچوندم بیشتر درس میخوندم 

کوچیکتر بودم مثل دوستتون بودم و بله کارم راه میفتاد ولی هزینش رو با کاهش عزت نفسم پرداخت میکردم!الآن ...

بله اینم هست 

ولی با حرفاش داره منم آزار میده داره رو منم تاثیر میزاره 

چون به منم دروغ میگه و من متوجه میشم روح و روانم بهم می‌ریزه از همه مهمتر من هیچکسو تو دانشگاه ندارم اینم چون همه بچه ها باهام خوبن و من در حد سلام علیکم باهاش میخواد اونارو علیه من کنه

اخ دقیقاااا حرفم همین بود به بچه ها خبرچینی کرد بی ادبی کرد ولی اصلا به رو خودش نیاورد باورم نمیشه ا ...

هی خواهر

به هر حال ما رو توی یه قبر نمی ذارن

من مثل اونها دوست ندارم باشم

شب خوابم نمی بره. و خدا انتقامش رو از من می گیره. چون منو هنوز رها نکرده به حال خودم

من ی رفیق داشتم خیلی دروغ میگفتبعضی استادا هم متوجه شده بودن دروغ میگه از رفتار و حرفشون مشخص بودابر ...

این دروغ شاخدار نمیگه ولی خیلی طبیعی جلوه میده انکار واقعیه شایدم من اسکلم باور میکردم 

چند بار اومدم ثابت کنم اما نه با بدجنسی ولی آخرش خودم خراب شدم

امتخان داشتیم هفته پیش بچه ها از من جزوه خواستن این برا بچه ها جزوه نصفه فرستاد من خیلی حالم بد شد که بچه ها قرارع نصفه بخونن ولی دیگه چیزی نگفتم چون قبلاً هم اومدم ثابت کنم نصفس فکر کردن من پاچه خوار پسرا هستم