2777
2789
عنوان

بچه‌ها دندونمو کشیدم خونش بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خونریزی خیلی خیلی شدید باشه میتونی بری اورژانس ویتامینkمیریزن روش بند میاد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
یه کاری بگم میکنی؟صد در صدی جواب میده و کاملا علمیه

بگو عزیزم

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

گاز استریل هم بذار روش و از دستمال کاغذی اصلا استفاده نکن ،کار سنگین انجام نده جسم سنگینم بلند نکن چون ممکنه دوباره خونریزی عود کنه

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

بستنی رو با نوک زبون به لثه اطراف همون دندون نزدیک کن تا کاملا سرد بشه و خون نیاد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

به نظرم کار خاصی نکن که خدای نکرده عفونت کنه. چون بزاق دهان خودش باعث ترمیم زخم میشه. فقط آب نمک قرقره کن و سعی کن غذاهای آبکی- حتی الامکان با نی- بخوری تا چیزی توی زخمت نره.

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست

ممنون از راهکار همه🌷🌷🌷🌷⚘🌷⚘

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
با نی چیزی نخور اگه لخته روش کنده بشه بیچاره میشی

نه با نی رو میدونم