2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم نمیدونم بگم بهشوهرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 65 پست
اول شما دیگه ازدواج کردی اصن نباید به ذهنتم میرسید صبر کنی حال و احوال کنی باهاش یا بپرسی ازدواج کرد ...

من  جای شوهرش بودم شک میوفته به جونم که هنوز دوسش داره 😒 الان استارتر داغه 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقی نیوفتاده که!!دو تا ادم عاقل و بالغ که از قبل میشناختید همو سلام احوال پرسی کردید،فارغ از جنسیت بهش نگاه کنید ،اگر یه دوست قدیمی که خانم بودن هم میدیدید کنجکاو میشدی حالشو بپرسید،جدی نگیرید چون هر چه بیشتر جدی بگیرید احساستون بیشتر میشه،فکر نکنید احساس خاصی داشتید که خواستید بدونید چی کار میکنه،این یه عکس العمل طبیعی ذهنتون بوده،فراموشش کنید

خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️

گفتم اگه دوست دارین بگین.گفت 2ساله ازدواج کردم.خداروشکر دختر خوبیه ولی خانوادش همش سخت میگیرن نمتونم مجلس بگیرم.

دیگه گفتم من کار دارم باید برم

اونم گفت مزاحم نمیشم خوشحالم از زندگیت راضی

خدافظی

این فکرای اینجوریه(وای اونموقع ها اینجوری اونجوری چشاش کاراش خاطراتش...) اینارو از خودتون دور کنین شما الان در قبال یه نفر که به شما اعتماد داره و روی شما حساب باز کرده و باهاتون زندگی تشکیل داده مسعولین... من اصلا نمیفهمم معنی این حرفا بعد از اینهمه وقت چیه😑😑😑😑

😈😈...Well Well

حالا ازونموقع مثه خررررررر پشیمونم عذاب وجدان گرفتم.نمیدونم به شوهرم بگم یانه؟

نمیدونم بگم چه واکنشی نشون میده؟

من تاحالا هیچیو ازش قایم نکردم.الا همین دوباری که میلاد و دیدم

گفتم اگه دوست دارین بگین.گفت 2ساله ازدواج کردم.خداروشکر دختر خوبیه ولی خانوادش همش سخت میگیرن نمتونم ...

خب دیگه دفعه آخرت باشه باش حرف میزنی  وگرنه کار به جاهای باریک میکشه🤗 آفرین

حالا ازونموقع مثه خررررررر پشیمونم عذاب وجدان گرفتم.نمیدونم به شوهرم بگم یانه؟ نمیدونم بگم چه واکنش ...

نگوووووووووووووووووداغون میشه شکاک میشه بدبخت میشه

اگر مخالف نظرمنی لطفاریپلای نکن باتشکر😏😏Live the moment now😉😉😉
حالا ازونموقع مثه خررررررر پشیمونم عذاب وجدان گرفتم.نمیدونم به شوهرم بگم یانه؟ نمیدونم بگم چه واکنش ...

کلا نگی بهتره

و دیگه بهش فکر نکن چون همون فکر کردن بهش هم یه نوع خیانته.

پاک کن همچیو از ذهنت با شوهرت هم بیشتر از قبل حال کن همین.  

دیووونه ای ؟؟ میخوای ذهن و زندگی شوهرت و خودت کلا خراب شه؟؟ این حقیقت تلخ زندگیت رو به آتیش میکشه. آدم با ندونم کاری و اشتباه خودش رو میفرسته از بهشت به جهنم 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤