2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم نمیدونم بگم بهشوهرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 65 پست
آره تو همون خاستگاریا بهش گفتم من یکی دیگرو دوست دارم.اونم گفت من کاری میکنم منم دوست داشته باشی و ا ...

عذاب وژدان نداره که دوتا دوست قدیمی همو دیدین هر کی بود همین بود اتفاق خاصیم نبوده مگه رفتی باش قهوه خوردی؟ ولی شوهرت خیلی عاقا تره زندگیتو بچسب عذاب وژدانتم فک میکنم له خاطر حس غریبیه که فک میکنی نباید داشته باشی ولی این حسا بخاطر تلقینه روش تمرکز نکن

😈😈...Well Well

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از همتون.قبل اینکه تاپیک بزنم میخواستم به شوهرم اس بدم چون واقعا عذاب وجدا ولم نمیکرد.میدونستم شاید ناراحت بشه ولی گفتم میگم که صادقانه باشه همه چی بینمون.ولی خوب شد اومدم اینجا اول.

مرسی از همتون.قبل اینکه تاپیک بزنم میخواستم به شوهرم اس بدم چون واقعا عذاب وجدا ولم نمیکرد.میدونستم ...

عزیزم بنظرم نگی بهتره..............هر راستی رو نباید گفت..........شما که نمیخاستی اونو ببینی اتفاقی بوده  بعدم خطایی نکردی که عذاب وجدان بگیری...........اینو درنظر بگیر ممکنه به شوهرت الان بگی شوهرت بهت شک کنه بلاخره مرده فکرش هزار جا میره و اذیت میشه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.