2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم نمیدونم بگم بهشوهرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول شما دیگه ازدواج کردی اصن نباید به ذهنتم میرسید صبر کنی حال و احوال کنی باهاش یا بپرسی ازدواج کرده یا نه،دوما تو بانک بودی جاتو عوض میکردی،جا واسه نشستن نبودم میرفتی یه گوشه وایمیستادی،خودت اگه شوهرت همچین کاری کنه چیکار میکنی خداوکیلی😐🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

عزیزم از من میشنوی اگه میخوای ارامشت به هم‌نریزه اعصابت خراب نشه رابطه ات با همسرت سرد نشه نه دیگه به این اقا فکر کن نه ببینش به همسرتم چیزی نگو. یه برخورد جدی کن باهاش. ببین خیلی ها با یکی دوست بودن و با یکی دیگه ازدواج کردن طبیعیه وقتی ببینیش حس دلتنگی و کنجکاوی داشته باشی چون به هر حال مدت زیادی رو با هم بودین ولی باید بدونی این یه حس آنی هست اگه بهش پر و بال ندی دنبالش رو نگیری میگذره میره. بیشتر مردها هم قبلا دوست دختر داشتن حالا بخوان هر کدوم رو ببین تجدید خاطره کنن دیگه هیچ زندگی ای ادامه پیدا نمیکنه. به خاطر ارامش خودت دفعه بعد یه برخورد جدی کن

خلاصه گفت راضی ازازدواجت؟گفتم آره خیلی مرد خوبیه نامرد نیست که یهو ول کنه وبگه خوشبخت شی.

گفت بخدا میدونستم بااون خوشبختی.مگه نیستی؟اونهمه شرایطش بهتره ازمن.من چی دارم بالیاسن مدیریت اومدم مغازه زدم.ولی اون کار دولتی داره خونه و ماشینو همه چی.

گفتم آره راست میگی.

دیگه نوبتش شد رفت 

دوباره اومد حرف بزنه نوبت من شد.رفتم کارمو انجام دادم رفتم بیرون از بانک

اومد گفت یه کوچولو حرف بزنیم؟

منم گفتم حرفی نیس.گفت نمیخوای بدونی ازدواج کردم یا نه؟نمیخوای بدونی اوضام چطوره؟

حالا من داشتم از فوضولی میمردم

خلاصه دوباره پرسید چه خبر؟چکارا میکنی؟ منم هیچی نمیگفتم.از آخر گفت چرا جواب نمیدی منکه حرف بدی نمیز ...

چرا اینطوری احساساتی شدی؟ فک میکنی بهش حسی داری؟

اخه این اتفاق برای همه میتونه بیافته مساله خاصی نیست که بخوای روش تمرکز کنی مثل یه آشنای قدیمی باید سلامتو بدیو رد شی.مگه اینکه بهش حسی داشته باشی...

اصلا هم به همسرت نگو سوتفاهم میشه

میلاد آدم بی فکریه بهتر که زنش نشدی آخه کدوم مرد با شخصیتی میره با دوست دختر قبلیش که حالا زن یکی دیگه است حال و احوال تازه وقتی طرف سرد جواب میده بازم کلید میکنه؟

احساسات شما هم طبیعیه باید خودت مواظب،باشی به خاطرات گذشته میدون ندی به چیزای دیگه فکر کن یه کاری برای خودت بتراش که وقت فکر کردن نداشته باشی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید