2777
2789

هفت سال شب یلدا ما تنها بودیم.امسال مامان و بابام اومدم پیشم که شب یلدا دور هم باشیم منم پدر شوهرم و دعوت کردم اما شوهرم داره گند میزنه به همه چی.مثلا به داداشم میوه تعارف کردم گفت ممنون الان نمیخورم یه دفعه داد زد ولش کن خانم چقدر اصرار میکنی بذار اونجا اگه دلش خواست برمیداره یا مثلا سر ناهار داداشم داشتن غذا میخوردن بلند شدم آب خورشت بیارم گفتن اینجا هست بلند نشو.یه دفعه شوهرم گفت این که جلوی منه چیزی توش نیس.بلند و بد مطرح میکنه.بهش گفتم امشب کیک بخر میگه این همه هزینه کردم بسه دیگه.سر سفره مدام میگه دوغ و نوشابه شد دوازده تومان.الانم رفته توی اتاق بخوابه.تروخدا بگین چکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ خدا لعنت کنه همچین شوهراییو. عزیزم برو تو اتاق بوسش کن باسیاست باهاش حرف بزن یچیزی بگو ک خوشحال بشه دور از جون خرش کن 

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷

همیشه خوبه .همیشه به خانوادش احترام می ذارم هر کی ببینه میگه فرشتست. نه خیانت نه یه بار دروغ نه تند .فقط وقتی خانواده میان ادا اصول داره اصلا خسیس نیس خونه زندگی رو زده به نامم .مرد خوبیه منو دوس داره اما رفتارش داره عذابم  میده وقتی خانوادمو میبینه