هفت سال شب یلدا ما تنها بودیم.امسال مامان و بابام اومدم پیشم که شب یلدا دور هم باشیم منم پدر شوهرم و دعوت کردم اما شوهرم داره گند میزنه به همه چی.مثلا به داداشم میوه تعارف کردم گفت ممنون الان نمیخورم یه دفعه داد زد ولش کن خانم چقدر اصرار میکنی بذار اونجا اگه دلش خواست برمیداره یا مثلا سر ناهار داداشم داشتن غذا میخوردن بلند شدم آب خورشت بیارم گفتن اینجا هست بلند نشو.یه دفعه شوهرم گفت این که جلوی منه چیزی توش نیس.بلند و بد مطرح میکنه.بهش گفتم امشب کیک بخر میگه این همه هزینه کردم بسه دیگه.سر سفره مدام میگه دوغ و نوشابه شد دوازده تومان.الانم رفته توی اتاق بخوابه.تروخدا بگین چکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
گاهی برای منم پیش اومده اون لحظه چیزی نگفتم ولی بعدا اروم بهش گفتم زودم بحث عوض کردم بعد خودش خیلی شرمنده شد وگفت اصلا منظوری نداشته وحواسش نبوده منم گفتم اشکال ندازه ولی حواسش جمع شد
گاهی برای منم پیش اومده اون لحظه چیزی نگفتم ولی بعدا اروم بهش گفتم زودم بحث عوض کردم بعد خودش خیلی ش ...
منم این کارو قبلا کردم.گفت که تکرار نمیشه اما متاسفانه انگار عادت شده.اوایل که منو جلوی خانوادش دست می نواخت.با اینکه من مهندسم و ایشون دیپلم.سطح خانوادگی منم بالاتر