2777
2789
عنوان

خیلی عصبانی هستم از دست شوهرم۰رو 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 32 پست
همیشه خوبه .همیشه به خانوادش احترام می ذارم هر کی ببینه میگه فرشتست. نه خیانت نه یه بار دروغ نه تند ...

ولی کارش خیلی اشتباهه یجوری بهش بفعمون!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی برای منم پیش اومده اون لحظه چیزی نگفتم ولی بعدا اروم بهش گفتم زودم بحث عوض کردم بعد خودش خیلی شرمنده شد وگفت اصلا منظوری نداشته وحواسش نبوده منم گفتم اشکال ندازه ولی حواسش جمع شد

خدایا شکر  

بنظرم بهش محل نذار اصلا،به مامانت اینام بگو شرمنده اعصابش سر کار خورد شده،البته دیگه بارفتاراش فهمیدن خوشش نمیاد مامانت اینا بیان خونتون!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
گاهی برای منم پیش اومده اون لحظه چیزی نگفتم ولی بعدا اروم بهش گفتم زودم بحث عوض کردم بعد خودش خیلی ش ...

منم این کارو قبلا کردم.گفت که تکرار نمیشه اما متاسفانه انگار عادت شده.اوایل که منو جلوی خانوادش دست می نواخت.با اینکه من مهندسم و ایشون دیپلم.سطح خانوادگی منم بالاتر

منم این کارو قبلا کردم.گفت که تکرار نمیشه اما متاسفانه انگار عادت شده.اوایل که منو جلوی خانوادش دست ...

خب برای همینه اینجوری میکنه!