2777
2789
عنوان

خواهری که از خواهر شوهر بدتره😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 51 پست
آخه سنش کم نیست وقتی ازدواج کرد بچه دار شد من با اینکه سنی نداشتم کلی کمکش کردم اصلا یه جوری می خو ...

اوکی تو هم پس یجوری بهش بفهمون که بره خب این جوری بدتر سر بار هم هست اخه

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
آخه سنش کم نیست وقتی ازدواج کرد بچه دار شد من با اینکه سنی نداشتم کلی کمکش کردم اصلا یه جوری می خو ...

نه بابا خواهر من مجرده ولی ازم بزرگتره

کلا دیت ب سیاه و سفید نمیزنه ماهم میدونیم اینجوریه دیگه ازش انتظار نداریم 

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا بچه بزرگ داره ولی امروز می گفت نی نی بیاد من می رم بیرون و فقط بوسش می کنم و لبخنداش را نگاه م ...

خدایی براچی اومده پس؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

خب شما که اخلاقشو می‌شناختی چرا گفتی بیاد.. من خودم خواهرم اینجوریه.. هیچ وقت نخواستم برا هیچیم بیاد.. خونه مامانم که میریم همیشه از چچند روز قبل پریودش همش اه و ناله و گنده کردن پریودش که ای و وای و واخ  و..   خب منم پریود میشم ولی چس کنم برقی نیست مث اون.. والا من هم اسباب کشی داشتم چندین بار یه بارم نه خواهر اومد نه کسی فققققط یه روز ادل چیدن مامانم اومد.. تمام.. تازه ivf داشتم بازم نه مادر نه خواهر... 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
منم مث خواهرتم همه دیگ عادت دارن . دست خودمون نیس مدلمونه 😐 ولی کلا با اونی ک گف یکی بیاد کمک خواهر ...

نه مدلش اینجوری نیست

دوست نداره کمک کنه و کاملا می خواد متوجه ام کنه که قصدش فقط تفریحه نه کمک اینجوری می خواد حالم را بگیره

نه مدلش اینجوری نیست دوست نداره کمک کنه و کاملا می خواد متوجه ام کنه که قصدش فقط تفریحه نه کمک اینج ...

ببین حزصم گرفت.. خدایی تو که معلومه میدونی و میشناسیش.. میشه بگی کی ازش خواست؟ خودت گفتی بیا بهش؟ اگه خودت گفتی که.. هیچی حرفی ندارم 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست