2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه

83 بازدید | 12 پست

من از صبحی زیر دلم شدیییییدا درد گرفته که نمیتونستم راه برم رفتم دکتر گفت احتمالا شن کلیه هست اما چون بیمارستان رفتم سونو نگرفتن باید تا شنبه صبر کنم برم سونو.کسی تا حالا اینجوری شده؟؟همش شیاف میذارم دردم آروم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ینی انقد درد داری

شن همون رسوب منظورشه 

دارو میده زودی دفع میکنی

اما شنیدم میگن اونایی ک رسوب کلیه دارن باید زیاد اب بخورن 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

اب زیاد بخور  اب تصفیه دلستر 

هندونه 

حتما سونو بده

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
الهی ینی انقد درد داری شن همون رسوب منظورشه  دارو میده زودی دفع میکنی اما شنیدم میگن اونایی ...

آره خیییییلی شدیییید درد دارم صبحی اینقد گریه کردم و داد زدم همسایمون میگفت صداتو میشنیدم