2777
2789

چیکار کنم آب پاکی رو ریختن رو دستم. بیمارستان شریعتی گفتن باید آی وی اف بشی رفتم مطب دکتر عادلی مقدم اونم گفت راه دیگه ای نداری😭. مشکل مالی دارم چیکار کنم آخه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نکن بنظرم، چند سالته؟

وقتی هزینه آی وی اف نداری پس فردا چطور میخوای از پس هزینه های یه بچه بر بیای!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
 کاری نکن بنظرم، چند سالته؟ وقتی هزینه آی وی اف نداری پس فردا چطور میخوای از پس هزینه های یه ب ...

یکجا ۱۲ ۱۳ میلیون برای ما یعنی شش ماه حقوق شوهرم, گشنه و لخت نیستیم که بچه رو نتونیم تر و خشک کنیم. خیلی بده انقد رک و با زبون نیش دار حرف میزنی

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

دولتی شریعتی گفت پنج شش تومن. آبان خصوصی هم گفت ۱۲ ۱۳ . شریعتی پرونده دارم ولی تو این دوسال خیلی کم کاری و سهل انگاری کردن میترسم هزینه کنم جواب نگیرم

تهران هستی  برو ابن سینا عزیزم

ابن سینا خصوصیه?

بیمارستان شریعتی هم جزء اون بیمارستاناست که رایگان انجام میده  لینکشو برات میزارم بخون  ...

ممنونم عزیز. کاش بعضیا هم به جای نیش زدن برا مشکل دارا  آرزوی موفقیت داشتن😘

بله  رویان چی پرسیدی؟؟

رویانم خصوصیه زیادم هس تعرفش