2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 84 پست
خب بزن ان شالله باردار باشی.من ی هفته مونده ب پری ولی میدونم ک نیستم.اگه بودی واسه منم دعا کن یسال ش ...

خیلی واسم سخته اون لحظه رو ببینم ک بی بی دوباره منفی و البته هیچ علائمی هم ندارم میدونم ک نیستم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر بد واقعا آدم ناامید میشه باید چیکار کنم ب نظرتون دکتر برم؟دو ماه پیش ک رفتم گفت تا یک سال ا ...

چند ماه اقدامی؟ نه اگه خوشت میاد و میخوای مامان شی باید از الان پیگیر باشی منم گول یسال ایرادی نداره رو خوردم دوسال گذشته و خبری نیست

نگاهت را نگیر از من خدایا. ...
من دیگه کم کم به سمت پنج سال میره ..‌اینقدر غم تو دلمه😢😢😢 

الهی بمیرم عزیزم ایشالا خدا اول ب شماها ی فرشته بده بعد نوبت من بشه شما بیشتر انتظار کشیدید

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
سلام عزیزم شما طبیعی باردار شدی؟منم یکسال منتظرم شوهرم ضعیفه یکم

بله عزيزم البته باقرص فماتي به مدت 5شب وامپول hcgيک فولي 23داشتم که شکرخداگرفت شوهرمنم ضعيف بود ولي يکسال داروخورد از اذرپارسال

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
چند ماه اقدامی؟ نه اگه خوشت میاد و میخوای مامان شی باید از الان پیگیر باشی منم گول یسال ایرادی نداره ...

هفت ماه من قبلا هم بارداو شدم دقیقا بعد یک ماه از اقدامم باردر شدم ولی متاسفانه تو هفته شیش متوجه شدم پوچه و بچه هم دفع شد دلم خوش بود این سری هم زدو حامله میشم ولی الان نزدیکه هفت ماهه اقدامم و خبری نیست

الهی بمیرم عزیزم ایشالا خدا اول ب شماها ی فرشته بده بعد نوبت من بشه شما بیشتر انتظار کشیدید

ممنون از دعای خوبت عزیزم انشالله که شما هم به زودی زود تاپیک مامان شدنتو بزنی❤

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

خیلی واسم سخته اون لحظه رو ببینم ک بی بی دوباره منفی و البته هیچ علائمی هم ندارم میدونم ک نیستم

فردا صبح بزن ان شالله ک مثبته.دیگه باید با واقعیت کنار بیای.اگه زدی حتما منو تگ کن دوس دارم بدونم چی میشه.دعا میکنم ک باردار باشی عزیزم🙏🙏🙏

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
حتماعزيزم اميدتوبه خداهيچوقت از دست نده

نمیدونی ک چقدر امیدمو از دست دادم شوهرم همش باهام دعوا میکنه از بس که گریه میکنم میدونم ک اونم دلش بچه میخواد ولی واسه دلخوشی من میگه ک بچه میخوایم چیکار

ممنون از دعای خوبت عزیزم انشالله که شما هم به زودی زود تاپیک مامان شدنتو بزنی❤

انشاالله با هم 😘

من یه روز مونده ب پری زدم منفی شد الان شیش روز گذشته میترسم بزنم چون دو ماه پیشم همینجوری شد ده روز ...

همسرت آزمایش اسپرم داده؟اگه آره  وضعیتش چطوره؟ 

خودت سونوی فولیکول رفتی؟ اگه آره فولیکولات درچه اندازه اس؟ 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....