من دیگه خسته شدم از بس جواب بی بی هام منفی شد واقعا ناامید شدم همش گریه میکنم احساس میکنم خدا دوسم نداره😔😢
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
خب بزن ان شالله باردار باشی.من ی هفته مونده ب پری ولی میدونم ک نیستم.اگه بودی واسه منم دعا کن یسال ش ...
خیلی واسم سخته اون لحظه رو ببینم ک بی بی دوباره منفی و البته هیچ علائمی هم ندارم میدونم ک نیستم
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیگه کم کم به سمت پنج سال میره ..اینقدر غم تو دلمه😢😢😢
الهی بمیرم عزیزم ایشالا خدا اول ب شماها ی فرشته بده بعد نوبت من بشه شما بیشتر انتظار کشیدید
چند ماه اقدامی؟ نه اگه خوشت میاد و میخوای مامان شی باید از الان پیگیر باشی منم گول یسال ایرادی نداره ...
هفت ماه من قبلا هم بارداو شدم دقیقا بعد یک ماه از اقدامم باردر شدم ولی متاسفانه تو هفته شیش متوجه شدم پوچه و بچه هم دفع شد دلم خوش بود این سری هم زدو حامله میشم ولی الان نزدیکه هفت ماهه اقدامم و خبری نیست
نمیدونی ک چقدر امیدمو از دست دادم شوهرم همش باهام دعوا میکنه از بس که گریه میکنم میدونم ک اونم دلش بچه میخواد ولی واسه دلخوشی من میگه ک بچه میخوایم چیکار
ممنون از دعای خوبت عزیزم انشالله که شما هم به زودی زود تاپیک مامان شدنتو بزنی❤
انشاالله با هم 😘