2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 84 پست
لعنت ب هر چی بی بی چک منفی 😢😢😢دیگه از همه قطع امید کردم حتی خدا

عزیزم مگه نگفتم خودتوناراحت نکن 

منم 24سالمه اما1ونیم ساله منتظرم 

قدرسلامتیتوبدون والبته فقط دعا... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
حتی ب شوهرمم زنگ زدم گفتم پشت گوشی هم کلی گریه کردم اون بیچاره رو هم ناراحت کردم الان یه ساعته دارم ...

اشکال نداره.صبور باش منم یساله منتظرم امروز بی بی زدم منفی بود چاره ای جز صبر کردن نداریم.ان شالله زودی خبر باردایتو بشنوم🙏🙏🙏🙏من خیلیا رو دیدم ک الان ۳،۴ساله منتظرن.اخه ۷ماه زیاد نیس باید نا امید نباشی و خودت نبازی

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی ک چقدر امیدمو از دست دادم شوهرم همش باهام دعوا میکنه از بس که گریه میکنم میدونم ک اونم دلش ب ...

همين فشاراي عصبي باعث ميشه نگيره خودتوسرگرم کن،سفربريد

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
همين فشاراي عصبي باعث ميشه نگيره خودتوسرگرم کن،سفربريد

دلم خیلی شکسته قراره این ماه بریم مشهد 

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
من بیشتر نگران سنمم هستم اخه بیست و هفت سالمه باز سنم کمتر بود یه چیزی

عزيزم منم مثل شمام

بيست و هفت سالمه هفت ماه اقدامم

هم خودم هم شوهرم چكاپ رفتيم  مشكلي نبود ولي باردار نشدم هنوز

نزديك به چهارسال عروسي كردم

فكر نميكردم پروسه بچه دار شدن انقده طول بكشه وگرنه چهارسال جلوگيري نمي كردم

منم هرماه كه بي بي منفي مي بينم از درون مي شكنم ولي ته دلم مطمئنم كه حتما الان صلاح نيست

يقينا خدا بيشتر از ما به ما دلسوزه و از مسائل ما اگاهه و خودش هروقت صلاح دونست دامن مارو سبز مي كنه

عزيزم منم مثل شمام بيست و هفت سالمه هفت ماه اقدامم هم خودم هم شوهرم چكاپ رفتيم  مشكلي نبود ول ...

واقعا شاید الان صلاحمون نیست ولی کاش خدا زودتر این دلخوشی رو نصیب ما بکنه 

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
عزيزم منم ازامام رضا بادل شکسته حاجت خواستم 6ماه بعد حاجتموداد

منم پارسال رفتم پیشش و ازش خواستم تا زود قسمتم کنه با شوهرم بریم کربلا و چند ماه دیگه اش قسمت شد و رفتیم حالا هم میخوام برم ازش بخوام یه نی نی سالم به من و به همه ی منتظرا بده

منم پارسال رفتم پیشش و ازش خواستم تا زود قسمتم کنه با شوهرم بریم کربلا و چند ماه دیگه اش قسمت شد و ر ...

پس مثل مني مطمن باش حاجتتوميده اميدتوبه خدا از دست نده

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

من از روز اول  زیر نظر پزشک بودم چکاپ و سونوگرافی   رفتم اقدام

ولی سال و ماه گذشتند و من مادر نشدم اما دیگه  خودخوری نمی کنم  توکل کردم به بالایی که هروقت خودش خواست بهم هدیه بده

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید