2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 84 پست
فردا صبح بزن ان شالله ک مثبته.دیگه باید با واقعیت کنار بیای.اگه زدی حتما منو تگ کن دوس دارم بدونم چی ...

مرسی عزیزم دیگه تا فردا حتما میزنم شایدم تحمل نیاوردمو شب زدم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
مرسی عزیزم دیگه تا فردا حتما میزنم شایدم تحمل نیاوردمو شب زدم

با اولین ادرار بزن.اگه میخوای اخر شب بزن ولی دیگه از عصر نرو دسشویی ک ادرارت غلیظ باشه.یادت نره منو صدا کنی اااااا

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت آزمایش اسپرم داده؟اگه آره  وضعیتش چطوره؟  خودت سونوی فولیکول رفتی؟ اگه آره فولیکولا ...

نه پیش دکتر رفتم گفت تا حالا حامله شدی بعد چند وقت شدی گفتم اره سری اول بعد یه ماه باردار شدم ولی پوچ شد گفت پس تا یک سال ایرادی نداره نمیخواد کاری کنی😒

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
با اولین ادرار بزن.اگه میخوای اخر شب بزن ولی دیگه از عصر نرو دسشویی ک ادرارت غلیظ باشه.یادت نره منو ...

چشم ولی تگ کردن و بلد نیستم چون تازه عضو شدم

سر بارداری اولم اومدم تو نی نی سایت یه تاپیک و خوندم ک همش از خارج رحم و پوچ صحبت میکردن و میترسیدن منم انقدر ب خودم تلقین کردم ک واسه منم نکنه اینجووی بشه آخر سر خودمم اومد😔

نه پیش دکتر رفتم گفت تا حالا حامله شدی بعد چند وقت شدی گفتم اره سری اول بعد یه ماه باردار شدم ولی پو ...

ببخشیدااااولی بعضی دکترااحمقن تایکسال لفتش میدن الکی... اینباررفتی پیش دکترت  بگو خودم میخوام یه سونوی فولیکول براخودم ویه آزمایش اسپرم براشوهرم بنویس اگه این دوتاخوب باشن که عزیزم باروری مشکلی نداره!!!اگه تونستی دکترتوعوض کن خانمی پیش یه دکترمتخصص و معروف توشهرخودتون برو 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

دوستان منم اقدامم چهارم دی بایدپریودشم ولی این ماه یه فولی بیست وپنج داشتم هرچندشوهرم ضعیفه خودم هم تنبلی داشتم لاپارا شدم ولی امیدوارم ...بچه ها من اگه فردا صب بی بی چک بزنم نشون میده ک باردارم یانه خیلی استرس دارم

ببخشیدااااولی بعضی دکترااحمقن تایکسال لفتش میدن الکی... اینباررفتی پیش دکترت  بگو خودم میخوام ی ...

اره میخوام دکترمو عوض کنم منتظرم فردا بی بی بزنم اگه منفی بود شنبه برم دکتر

دوستان منم اقدامم چهارم دی بایدپریودشم ولی این ماه یه فولی بیست وپنج داشتم هرچندشوهرم ضعیفه خودم هم ...

بزار از موعدت بگذره بعد بی بی بزن

تحمل ندارم    

میدونم منم تحمل نداشتم و زودتر زدم ولی منفی شد حالا باز دلمو یه کم خوش کردم ک فردا شاید مثبت شه

بعضیا میگن قبل ازموعدک بزنیم هاله میوفته مشخص میشه نمیدونم چکارکنم

واسه بعضیام قبلش نشون نداده و بعد موعد جواب گرفتن باز اگه تحمل نداری بزن