2777
2789
منم همینطور همون یبار بود خداروشکر الان تب میکنه شب تا صبح بیدارم بالاسرش حواسم هست واقعا اشتباه ...

سخته ولی تموم شد الان سالمن و کنارمونن باهاش کنار بیا و از حالا بیشتر توی تب مواظبش باش😘

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور همون یبار بود خداروشکر الان تب میکنه شب تا صبح بیدارم بالاسرش حواسم هست واقعا اشتباه ...

ججوري شد دقيقا؟ لطفا از حالتاش بكيد

از دهنش كف اومد؟ بي حال شد؟ جطوري بود؟

از نوار مغز ميترسم أين بس و خدا بعد ٦سال بهم بخشيده، دكتر أطفال كه بردم كفت طبيعيه اما من ذهنم همش د ...

ترس نداره بچتو سفت میگیری میزارن رو سرش و تمام 

شما جيزي از تشنج بنهان نشنيدين؟

چرا عزیزم. ولی مغزتو با این چیزا پر نکن استرس ب خودت و بچه بدی.. با یه ازمایش معلوم میشه داشته یا نه. یه بار برو دکتر خودتو رها کن از انرژی های منفی 

خب بس جطور تشنج كرد؟ جند وقتش ببود

ده روزش بود قندش افتاده بود و عفونت داشت تشنج کرد تو یه روز سه بار برنش ای سی بو کودکان بستری تا ۱۵ روز بعدم‌مرخصش کردن 

ده روزش بود قندش افتاده بود و عفونت داشت تشنج کرد تو یه روز سه بار برنش ای سی بو کودکان بستری تا ۱۵ ...

إلهي بميرم جقدم كوجولو بوده،أين بجه منم بعد ٤تا خدا بهم بخشيدش واسه همين خيلي روش حساسم، خودت ن فهمي يد تشنج بود؟ بي حال شد؟

إلهي بميرم جقدم كوجولو بوده،أين بجه منم بعد ٤تا خدا بهم بخشيدش واسه همين خيلي روش حساسم، خودت ن فهمي ...

خدانکنه عزیزم . خدا بچتو برات حفظ کنه فکرنکن یا ببرش دکتر یاهم فکرنکن دیوونه میشی من هردفعه یه چیزیش دهنم درگیرمیکرد سریع دکتر میرفتم هرچقدم میگفتن الکی نرو گوش نکردم گفتم پول مهم نیست خیال خودم راحت میشه سهل انگاری کردم بلدنبودم بچه داری تشنج کرد دیگه نداشتم کسی دخالت کنه میرفتم خیال خودمم راحت میشد .   بغل خاهرشوهرم بود یهو کبودشد سفت شد کف داد بیرون 😔

روح از تنم جدا شد اون لحظه

خدانکنه عزیزم . خدا بچتو برات حفظ کنه فکرنکن یا ببرش دکتر یاهم فکرنکن دیوونه میشی من هردفعه یه چیزیش ...

دقيقا به منم همينو ميكن كه جرا بجه رو هي ميبري دكترو از أين حرفا ولي هرجي ميخوام فكر نكنم نمبشه

خيلي سخته،خدارو صدهزار مرتبه شكر كه حالش خوب شده،خدا بهت ببخشتش

يهو حالش بد شد؟ يعني قبلش خوب بود؟يا شير نخوردشو افت قند كرد؟

دقيقا به منم همينو ميكن كه جرا بجه رو هي ميبري دكترو از أين حرفا ولي هرجي ميخوام فكر نكنم نمبشه خيل ...

ممنون عزیزم من یه حالت وسواسی گرفتم بعد یه سال خدادبهم دادش زیاد نبر وسواس چی ولی هروقت حس کردی بچت نیاز داره ببر حس مادر الکی نیست من حس میکردم حال بچم بده به هرکی میگفت گوش نکردن دکتر نبردنش ساکت بود شیر نمیتونست بخوره همش خاب بود بی حال بود هرچی گفتم نبردنش منم شهرغریب و تنمها اخرش رو دست خودشون تشنج کرد بردنش دکتر و باقی ماجرا خیای سختی کشیدم هنوزم اثارش با منه ... 

ممنون عزیزم من یه حالت وسواسی گرفتم بعد یه سال خدادبهم دادش زیاد نبر وسواس چی ولی هروقت حس کردی بچت ...

دركت ميكنم عزيزم منم توشهر غريبم مادرمم كنارم نيست خواهرم ندارم. خودممو خودم

نميدونم تاحالا بجه كوجيك نديدم،كه بدونم حركاتشون جطورييه اصلا شناختي رو بجه ندارم ببينم بجه ها اينطورين خيالم راحت ميشه، همش بيخوابي دارم

خدا بهم صبر بده

دركت ميكنم عزيزم منم توشهر غريبم مادرمم كنارم نيست خواهرم ندارم. خودممو خودم نميدونم تاحالا بجه كوج ...

عزیز دلم سخت منم مثل خودت تنهام مادرمم فوت شده هعی تند تند دکترارو پولدار کردم 😁 فقط فقط هول نشو در هر حالتی هول نشو 

اول خدا رو داری بعدم شوهرت 

نگران هیچی نباش خدا ،  حافظ بچه هامون باشه 

عزیزم فقط موقع های تب حواست باشه داروهاشو حواست باشه اینحور چیزا همه رو بسپر به غریضه مادریت😘