2777
2789
عزیز دلم سخت منم مثل خودت تنهام مادرمم فوت شده هعی تند تند دکترارو پولدار کردم 😁 فقط فقط هول نشو در ...

مرسي عزيزم نميدونم جرا ولي إنكار اروم شدم

خدا انشاءالله مادرتونم بيامرزه

شنبه بأيد واكسن دوماهكيشو بزنم نميدونم هيجي انشاءالله طوري نشه و تبم نكنه

مرسي عزيزم نميدونم جرا ولي إنكار اروم شدم خدا انشاءالله مادرتونم بيامرزه شنبه بأيد واكسن دوماهكيشو ...

خواهش میکنم همینجور اموات شمارو ... تب که معمولا میکنن ولی بهت میگن بعدش استامینوفن بده اول حوله گرم بزار فرداش سرد بعدم تا یکی دوشب بالاسرش حواست بهش باشه من چی بگم واکسنا بچم دوگانه بود باید زنگ میزدم می اوردم تا اینا بزرگ شن ما هیچی ازمون نمیمونه😁😁😁نی نی تو یه ماچ مححححکم بکن ازطرف من😘😍

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم همینجور اموات شمارو ... تب که معمولا میکنن ولی بهت میگن بعدش استامینوفن بده اول حوله گرم ...

فدات بشم من جشم دست بوسه

مرسي قربونت برم بابت هم صحبتيت خيلي خوشحال كردي

ايشالا عروسيش نو ببينيم همه أين نكراني يادمون ميره

خيلي ممنون بازم

فدات بشم من جشم دست بوسه مرسي قربونت برم بابت هم صحبتيت خيلي خوشحال كردي ايشالا عروسيش نو ببينيم ه ...

خواهش میکنم عزیزم‌کاری نکردم مثل خاهرمی 

انشالله عاقبت بخیربشن انشالله عزیزم توعروسیشون قر بدیمو برقصیم😁❤❤❤❤❤

بوس😘

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

سلام دوست عزیز 

تشنج با تب که علایم خاصی داره ولی تشنج بدون تب به شکل های مختلفی ظاهر میشه

تو علایمی که گفتین خیره شدن قابل تامله 

اگر زمانی که خیره میشه با صدا یا تکون دادن دست جلوی چشمش یا صدا زدن اسمش خیره شدنش تموم نشه و در واقع در اصطلاح پزشکی خیره شدنش با هوشیاری نباشه باید پیگیری کنید

تشنج مساله مهمی هست لطفا اگر خواستین بربرینش دکتر از یه دکتر خوب مغز و اعصاب اطفال وقت بگیرید 

نگران نباشید ولی حواستون کاملا به بچه تون باشه

سلام دوست عزیز  تشنج با تب که علایم خاصی داره ولی تشنج بدون تب به شکل های مختلفی ظاهر میشه تو ...

نميدونم عزيزم جكار كنم أره از اون خيركيش در مياد ولي كاراش نميدونم تو بجه ها طبيعيه يا نه مثلا يه موقع إنكار داره ادامس ميجويه اينم از نشونهاش بود ولي نميدونم بجه ها به طور معمول أين كارو ميكنن يا غير طبيعيه

نميدونم عزيزم جكار كنم أره از اون خيركيش در مياد ولي كاراش نميدونم تو بجه ها طبيعيه يا نه مثلا يه مو ...

عزیزم من بچه زیاد دیدم همه همینطورن دخترمنم دوماهونیمشه وقتی رو جا میخابونمش مرتب دستاش میپره بالا یا با کوچکترین صدایی میپره منم مجبورم حالت قنداق ببندمش تا یکی دوساعت پشت سرهم بخوابه. دهنشم مرتب انگار ادامس توشه درحال جویدن و قورت دادنه که این حالت بخاطر رفلاکسشه. مرتب هم از گوشه چشم به نور یاپنجره خیره میشه بعد دستمو که میگیرم جلو چشماش روشو برمیگردونه و نق میزنه دوس داره یکساعت به نور نگاه کنه از ترس اسیب دیدن چشماش شبا بیشتر لامپارو خاموش میکنم

عزیزم من بچه زیاد دیدم همه همینطورن دخترمنم دوماهونیمشه وقتی رو جا میخابونمش مرتب دستاش میپره بالا ی ...

عزيزم من بجه كوجيك دوروورم نديدم اصلا روي حركت بجه ها شناخت ندارم

به دكترش كه كفتم دقيقا حرف شمارو زد، كفتم إنكار ادامس ميجويه يا اب دهنش زياد شده كفت اينا بخاطر دل دردو رفلاكسشه بيشتر حركت دستو بأهم بهمون خاطره اما من بخاطر أين نت لعنتي كه خوندم اينام جز نشونه ها بود ترسوندتم

عزيزم من بجه كوجيك دوروورم نديدم اصلا روي حركت بجه ها شناخت ندارم به دكترش كه كفتم دقيقا حرف شمارو ...

نه بابا تشنج علایم واضحتری داره نگران نباش. منم خیلی حساس و ترسو هستم اما میدونم که اینا علایم تشنج نیست

نه بابا تشنج علایم واضحتری داره نگران نباش. منم خیلی حساس و ترسو هستم اما میدونم که اینا علایم تشنج ...

انشاءالله عزيزم همه اينا طبيعي باشه

مرسي بازم كلم😘

برادر زاده من تشنج بدون تب داره و ایت علایمی که میگی رو تو نوزادی داشت ولی رفلاکس بخصوص رفلاکس پنهان هم علائمش همین شکلی هست فقط اون خیرگی خیلی مهمه که میگی وقتی صداش میکنی از حالت خیرگی خارج میشه عزیزم مادر قوی با تحقیق و سوال از دکتر خوب مشکل رو حل می کنه فقط غصه خوردن کار آدمای ضعیفه ولی حتما مراقب نوزادت باش و اگر احساس کردی علایم بیشتری رو احساس میکنی از دکتر مغز و اعصاب کمک بگیر دکتر اطفال شاید بدرستی نتونه تشخیص بده

در مورد برادر زاده من مثلا دو دو زدن چشمها هم بود اینو بگم که حرکات غیر عادیش به مرور بیشتر شد اولش همه فکر می کردن طبیعیه ولی علایم غیر طبیعی بودنش بیشتر شد 

انشاءالله عزيزم همه اينا طبيعي باشه مرسي بازم كلم😘

عزیزم تشنج یعنی اون لحظه هرچی صداش کنی یا حواسشو پرت کنی کلا متوجه نشه..یعنی اصلا هوشیار نباشه تو اون لحظه..اگه به یجا خیره میشه یا انگار آدامس میجوه .شما اون لحظه به هر صورتی که میتونی حواسشو پرت کن ..اگه متوجه شد یعنی تشنج نیست....

حتی تو خواب یه وقت این حالتا شد بغلش کن یا شیرش بده اگه آروم شد مطمئن باش تشنج نیست

من خودم بخاطر استرس زیادم از تشنج بچه چندتا دکتر رفتم و خیلی تحقیق کردم..شما هم ایناییکه گفتم ببین رو بچت چجوربه..اگه اون لحظه تونستی هوشیارش کنی پس کاملا طبیعیه

خدای مهربونم دوستت دارم
در مورد برادر زاده من مثلا دو دو زدن چشمها هم بود اینو بگم که حرکات غیر عادیش به مرور بیشتر شد اولش ...

آخه نوزادا همشون اولش چشماشون چپول هست..یعنی نگات میکنن خیلی تابلوعه..کم کم بهتر میشن

برادر زاده شما چجوری بوده که میگین تشنجه؟

خدای مهربونم دوستت دارم
برادر زاده من تشنج بدون تب داره و ایت علایمی که میگی رو تو نوزادی داشت ولی رفلاکس بخصوص رفلاکس پنهان ...

عزيزم برادر زاده شما جطور بود تو جه سني متوجه شدين؟ جيز خطرناكيه؟

ميشه واضحتر واسم توضيح بدي؟ كه به مرور بيشتر شد كريه و بي قراريشم بيشتر شد؟ خيلي خيره ميشد؟ جند مدت تقريبا