2777
2789
بعضی وقتا به خودم میگم کاش با ی آدم بدریخت و از خودم پایین تر ازدواج میکردم.حسم کلا عوض شده.تقصیر او ...

بدبختی گیر داده رو چشم تورو رو چشم حساس کرده چشمم که نمیشه کاریش کرد.من یه دوست پسر داشتم که به هیکلم گیر میداد منو رو با سن حساس کرده بود غصه میخوردم از نداشتنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی بچم به دنیا اومد زندگیم تغییر کرد.یه جورایی افسرده شدم .حتی خودمم دردمو نمی دونم.واسم دعا کنید زندگیم مثل قبل بشه .هم شوهرم هم خودم امروز دیگه خسته شدیم .همه چی خوب بود یهو همه چی داغون شده.

بنده ها خدا دارن ....
قطع ارتباطم، چند تا گفتار درمان عوض کردم باهاشون ارتباط نمیگیره گفتن ببرمش مهد تو محیط بچگونه باشه ا ...

ناراحت شدم ولی فکر کنم کلا پسربچه ها دیرتر زبون باز میکنن.نوه عمه های من همشون تامدرسه حرف نمیزدن و بعد شیرین حرف میزدن ولی الان منو با زبون میخورن.هر سه تاشون

متاسفانه اینجا هم نمیشه گفت☺😔

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
3سال ازدواج کردم ازروز اول برادرشوهرم بامازندگی میکنه ی روز آرامش و تنهایی نداشتیم هرچی ام به شوهرم ...

عزیزم دعا و سحر خیلی عوارض داره به هیچ عنوان این کارو نکن که خدای نکرده خودت پشیمون میشی  

چرا با شما زندگی میکنه پدرو مادرشوهرت درقید حیاط نیستن

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

ریپلای نکردم چون این حرفو دوست دارم به خودم بزنم ولی خداکنه همتون بخونید دیشب قبل خواب داشتم به این فک میکردم که چرا من اینجوریم در حق خدا "این قد نافرمانی میکنم ،تو واجباتم کوتاهی میکنم ،دروغ ،غیبت ،تهمت،بد حجابی ،ارایش و.....هزار و یک گناه دیگه که فقط خودم میدونم خدا که اگه حتی یکی از شماهاو اطرافیانم بفهمن حتی تف روم نمیندازن ولی خدا انقد ستارالعیوبه که نه تنها جار نمیزنه بلکه میپوشونه و آبرو میده .اونوقت تازه طلبکارم هستم که چرا خدا جوابم و نمیده کاری برام نمیکنه حتی یبارم به خودم نگفتم مگه تو حرف خدارو گوش میدی که اون بکنه مطمئنن هممون ته دلمون میدونیم که نرسیدن صدامون به خدا علتش چیه منه خانم وقتی با ارایش میرم بیرون و دل پسر و شوهر مردم و میلزونم با هر لغزشی که اونا بکنن و مادرو زنشون آه بکشه دامن منم گیره وقتی میدونم وقتی با بوی عطر وادکلن ازخونه میزنم بیرون تا برگردم  ملک آسمون لعنتم میکنه باز حاضر نیستم سر رضای خدا ی پیس کمتر خودم و اودکلن بزنم چطور از خدا بخام محول الحالم باشه مگه من حال خودمو عوض میکنم که خدا حال دلمو عوص کنه مگه ی قدم تو ته دلم برا خدا برمیدارم که خدا هزار تاشو تو زندگیم برداره نه من همه گناهامو میکنم ریزو درشت باز قهرم از خدا میاد که چرا صدای دعاهامو نمیشنوه درحالی که اونی که نمیشنوه منم چون گناهام نمیزاره صدای خدا بهم برسه خدایی که میگه من دستی که بروم بلند شه رو خالی نمیزارم یاحاجتشو میدم یا بهترشو میدم یااون صلاحش نیس ی چیزدگه میدم یا به وقتش میدم یا حسنه مینویسم براش یا ب نسلش میدم ...مگه میشه صدامو نشنوه دارم در حق خدام نامردی میکنم خیلی خیلی

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
پسرم حرف نمی زنه به همه میگم خجالتیه با خودمون راحته حرف میزنه    

عزیزم پسر منم تازه دو سال و دو سه ماه شروع کرد اول به شکل تقلید کردن هی من میگفتم مثلا بابا پسر بزرگمم میگفت بابا اینقد گفتیم تا اونم جواب داد بعد کمکم کلمه هارو به جا استفاده کرد تازه تو سه سال جمله گفت  الان کامل حرف میزنه ...اصلا غصه نخور بعدا به این دغدغه ت میخندی 

واقعا باید گفت عجب صبری خدا دارد 

خدای نکرده نمیخوام قیاص کنم که قیاص معل الفارغ ولی ولی منی که تا همسرم  چیزبهم میگه تایپیک میزنم و چوب حراج به آبروش میزنم که اینقد محبتش کردم اونوقت به من میگه تو 

هیچ فک نمیکنم که خدا چقد بزرکه چقد صبوره چقد توابه چقد غیور که اینهمه گناه منو میبینه ولی دم نمیزنه تازه ازشم طلبکارم وای چقد دارم از خدا خجالت میکشم 

خدایا منو ببخش که هر روز دم اذان صدام کردی و من خودم و به نشنیدن زدم ببخش که تو باهام حرف زدی ولی من قران تورو فقط برا خاک خوردن تو ی گوشه طاقچه خونم سر جهاز خریدم خدایا خودت منو ببخش و به نور ایمانت دلم و روشن کن بهم صب بده تا در برابر حکمت نداشته هام صبور باشم بهم ارامش بده تا دریای مواج زندگیم اروم باشم خدایا ب حق محمدت(ص) که جان عالم به فدای خودشو خاندانش نظر لطفتو از ما و زندگیامون برندار و همیشه از چشمه محبتت بهمو نظر کن  الهی آمین 

یا الله و یارحمان و یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 

آخی سبک شدما دلم داشت میترکید ببخشید طولانی شد ولی دردو دلام زیادی کرده بود داشتم غمباد میگرفتم 😊😁خدایا شکرت خدایا خیلی نوکرتم 😍😍😘😘