2777
2789
عنوان

اولین رابطه

810 بازدید | 42 پست

حدود ۱۰ ماهه که ازدواج کردم و اومدم خونه ی خودم. قبلش هم حدود یک سال نامزدی و عقدمون بود. از وقتی اومدم خونه ی خودم رابطه کامل نداشتیم. خیلی استرس داشتم. دوستم برام از اولین رابطه با همسرش تعریف کرده بود و یه چیز وحشتناکی بهم گفته بود و از درد وحشتناکش و .....

خیلی اینور و اونور سرچ کردم و اومدم نی نی سایت و تاپیک افرادی که مشکل مشابه من رو داشتن رو خوندم. واقعا میترسیدم. یه تصور فضایی داشتم و فکر میکردم قراره چه اتفاقی بیفته. البته اینکه همسرم هم یهویی کار رو تموم نکرد، بی تاثیر نبود. دوستم ک برام تعریف کرده بود، همسرش خیلی ناگهانی این کار رو انجام داده بود و دوستم خیلی درد کشیده بود. اما من واقعا دردی نداشتم و فقط فردای اون روز کمی خون اونم حالت لکه بینی دیدم. واقعا دردی نداشت. خیلی برام خودم بزرگش کرده بودم و فکر میکردم شاید مشکلی دارم. ولی وقتی تموم شد، دیدم واقعا هیچی نبوده. ۸ ماه بخاطر ترسم طولش داده بودم. واقعا چیزی نبود.

الانم اومدم به تازه عروسا بگم که اصلا نترسید. واقعا دردی نداره. اگر همسرتون کار رو یهویی تموم نکنه و از روان کننده استفاده کنید و در صورت نیاز برید پیش دکتر زنان و مشورت بگیرید، خیلی راحت میتونید انجامش بدید. واقعا چیزی نیست که بخواید ازش فرار کنید. اصلا نگران نباشید. 

من حتی دکتر هم نرفتم. ولی وقعا خوشحالم که تموم شد بعد این همه مدت که فکر میکردم هیچوقت قرار نیست انجام بشه...

اگر تجربه مشابهی دارید بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلد تایم زندگیو با ترس خراب کردی که 😂😂ده ماه خوب همسرت باهات راه اومده خوشبخت باشید ❤️نه درد داره ...

معنی امضات چیه

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

گلد تایم زندگیو با ترس خراب کردی که 😂😂ده ماه خوب همسرت باهات راه اومده خوشبخت باشید ❤️نه درد داره ...

گلدن تایمو بگو فقط😂

اینجوری که گفتی انگار زندگی به قبل از sex و بعد اون تقسیم میشه...😂

منم شش ماه طول کشید حتی به طلاق فکر میکردم آخر یه متخصص زنان رفتم روان کننده و قرص آرامش بخش بهم داد یخورده صحبت کرد اعتماد بنفسم رو بالابرد  خیلی تاثیر خوبی گذاشت منم خیلی ناامید بودم 

آره والا خوب راه اومده اونوقت شوهر من نیم ساعت صبر نکرد شب عروسی

سلامتی و خوشبختی دخترم