حدود ۱۰ ماهه که ازدواج کردم و اومدم خونه ی خودم. قبلش هم حدود یک سال نامزدی و عقدمون بود. از وقتی اومدم خونه ی خودم رابطه کامل نداشتیم. خیلی استرس داشتم. دوستم برام از اولین رابطه با همسرش تعریف کرده بود و یه چیز وحشتناکی بهم گفته بود و از درد وحشتناکش و .....
خیلی اینور و اونور سرچ کردم و اومدم نی نی سایت و تاپیک افرادی که مشکل مشابه من رو داشتن رو خوندم. واقعا میترسیدم. یه تصور فضایی داشتم و فکر میکردم قراره چه اتفاقی بیفته. البته اینکه همسرم هم یهویی کار رو تموم نکرد، بی تاثیر نبود. دوستم ک برام تعریف کرده بود، همسرش خیلی ناگهانی این کار رو انجام داده بود و دوستم خیلی درد کشیده بود. اما من واقعا دردی نداشتم و فقط فردای اون روز کمی خون اونم حالت لکه بینی دیدم. واقعا دردی نداشت. خیلی برام خودم بزرگش کرده بودم و فکر میکردم شاید مشکلی دارم. ولی وقتی تموم شد، دیدم واقعا هیچی نبوده. ۸ ماه بخاطر ترسم طولش داده بودم. واقعا چیزی نبود.
الانم اومدم به تازه عروسا بگم که اصلا نترسید. واقعا دردی نداره. اگر همسرتون کار رو یهویی تموم نکنه و از روان کننده استفاده کنید و در صورت نیاز برید پیش دکتر زنان و مشورت بگیرید، خیلی راحت میتونید انجامش بدید. واقعا چیزی نیست که بخواید ازش فرار کنید. اصلا نگران نباشید.
من حتی دکتر هم نرفتم. ولی وقعا خوشحالم که تموم شد بعد این همه مدت که فکر میکردم هیچوقت قرار نیست انجام بشه...
اگر تجربه مشابهی دارید بگید