اینجور که شما خودتو دست کم گرفتی و خودتو لایق همسرت نمیدونی چرا بالاخره سرد میشه، ولی اگر در مرحله اول عاشق خودت باشی و خودتو لایق بهترینها بدونی اونوقت همسرت هم عاشقت می مونه، واقعا خودتو دوست داشته باش، دستاتو باز کن و نفس عمیق بکش و خدارو شکر کن و مطمئن باش شایسته بهترینهایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرت حتما نقاط مثبت زیادی دیده در وجودت که انتخابت کرده...مجبورش نکردن که.... به هیچ عنوان نزار ای ...
سعیمو میکنم.اما سخته.میدونم شوهرم خیلی توجه میکنه به این چیزا.من چشام درشت نیست کوچیک متوسطه.بعد ی بار دست به چشام میزد میگفت خیلی خوب میشد اگه درشت بودن😢😢😢
غصه از دست دادن پدرم ک الان یازده ساله از پیشمون رفته، زندگیه خواهرم، مشکلات مالی خانوادم خیلی ناراحتم میکنه البته من تا جایی ک بتونم کمک میدم.بهشون ولی خب بعضی وقتا نمیشه دیگه