2777
2789
بنظرت به مرور سرد نمیشه

اینجور که شما خودتو دست کم گرفتی و خودتو لایق همسرت نمیدونی چرا بالاخره سرد میشه، ولی اگر در مرحله اول عاشق خودت باشی و خودتو لایق بهترینها بدونی اونوقت همسرت هم عاشقت می مونه، واقعا خودتو دوست داشته باش، دستاتو باز کن و نفس عمیق بکش و خدارو شکر کن و مطمئن باش شایسته بهترینهایی

عزیزم مطمءن باش تو تو دید شوهرت بسیار زیبای و اعتماد به نفست پایین هست که خودتو دست کم میگیری هیچ وق ...

مرسی از کمکت گلم.بنظر حق باتوئه باید روی اعتماد به نفسم کار کنم.سعیمو میکنم.مرسی از کمکت😍😍😍

نفسم به نفست بنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان دوساله یه روز خوش ندی م.از وقتی باردار شدم دارم عذاب میبینم.پارسال خیلی نذر کردم روزی صدب ...

بمیرم برات عزیزم امیدوارم از این به بعد بهترین روزای زندگیت باشه ایمانت رو از دست نده تو کارای خدا حکمتی هست 

منم مجرد بودم این فکرارو میکردم... الان میگم چقدر من خوشبخت بودم ولی نمیفهمیدم..... چقد راحت و ازا ...

خیلیا اینو بهم میگن اما خب من کلی لذت بردم از مجردیم ولی واقعا تنهایی سخته دیگه واسم 

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 
شوهرت حتما نقاط مثبت زیادی دیده در وجودت که انتخابت کرده...مجبورش نکردن که.... به هیچ عنوان نزار ای ...

سعیمو میکنم.اما سخته.میدونم شوهرم خیلی توجه میکنه به این چیزا.من چشام درشت نیست کوچیک متوسطه.بعد ی بار دست به چشام میزد میگفت خیلی خوب میشد اگه درشت بودن😢😢😢

نفسم به نفست بنده
اینجور که شما خودتو دست کم گرفتی و خودتو لایق همسرت نمیدونی چرا بالاخره سرد میشه، ولی اگر در مرحله ا ...

عزیزدلمی گلم.خیلی بهم روحیه دادی.الان گریه ام گرفته.ولی از فردا رو خودم کار میکنم

مرسی از کمکت.برام دعا.خیلی سخته😘😘😘

نفسم به نفست بنده
سعیمو میکنم.اما سخته.میدونم شوهرم خیلی توجه میکنه به این چیزا.من چشام درشت نیست کوچیک متوسطه.بعد ی ب ...

وااااا میگفتی ببخشید چشام باباغوری بود دوست داشتی اونموقع ....

چرا تو دلت نگه میداری عزیزم...

😧😧😧

خیلیا اینو بهم میگن اما خب من کلی لذت بردم از مجردیم ولی واقعا تنهایی سخته دیگه واسم 

اگه 23 سالته که خیلی زوده برات ازدواج.....من 26 سالگی ازدواج کردم....بازم میگم زود بود     .

به خدا زندگی متاهلی اولش خوبه بعد عروسی هزار بار به خودت میگی چ غلطی کردم!!!

تازه شوهر من خوبه ها😂😂😂😂😂😂😂😂

غصه از دست دادن پدرم ک الان یازده ساله از پیشمون رفته، زندگیه خواهرم، مشکلات مالی خانوادم خیلی ناراحتم میکنه البته من تا جایی ک بتونم کمک میدم.بهشون ولی خب بعضی وقتا نمیشه دیگه 

عشقم فقط پسر کوچولوم   
وااااا میگفتی ببخشید چشام باباغوری بود دوست داشتی اونموقع .... چرا تو دلت نگه میداری عزیزم... 😧😧 ...

بعضی وقتا به خودم میگم کاش با ی آدم بدریخت و از خودم پایین تر ازدواج میکردم.حسم کلا عوض شده.تقصیر اون نیست تمام دخترای دورورمون همه چشم درشت و خشگل

نفسم به نفست بنده