بابام .کاش بود چه جوریرتحمل کردم دوسال نبودش رو .خووم رو زدم ب خریت .گاهی دلم میخاد خون گریه کنم برا ...
عزیزم پدر عزیزترین کس آدمه پشت و پناهشه خدا پدرهیچکسو ازش نگیره من خیلی شبا براش گریه میکنم ک نیس ک پشتم باشه هیچکس جرئت نداشته باشه بهم تو بگه ولی حیف ک زود رف یهویی رف داغش بعد ۹ سال تو سینمه...شوهر خرم راه ب راه بش فحش میده انشالا زبونش لال بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=76758693]شوهرم دوسم نداره، یه رازی ازم داره که چندوقت یه بار میزنه تو سرم... محبت نمیبینم ازش، منت خانوادش رو ...[/QUOبمیرم برات عزیزم انشا الله هر چه زودتر حالت خوب بشه عزیزم زنگ بزن مشاوره رایگان 1480 در مورد رازی که شوهرت میدونه و زندگیت راهنمایی بخواه سعی کن به خاطر دخترت قوی تر باش برای ایندتم خدا بزرگه خانوادتم خودت برو ببین انشا الله که زندگیت بهتر بشه و اخلاق شوهرت خوب بشه ، دعای یاودود به قند وعسل وشکر ونبات بخون بده شوهرت بخوره