2777
2789
بابام .کاش بود چه جوریرتحمل کردم دوسال نبودش رو .خووم رو زدم ب خریت .گاهی دلم میخاد خون گریه کنم برا ...

عزیزم پدر عزیزترین کس آدمه پشت و پناهشه خدا پدرهیچکسو ازش نگیره من خیلی شبا براش گریه میکنم ک نیس ک پشتم باشه هیچکس جرئت نداشته باشه بهم تو بگه ولی حیف ک زود رف یهویی رف داغش بعد ۹ سال تو سینمه...شوهر خرم راه ب راه بش فحش میده انشالا زبونش لال بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع ارتباطم، چند تا گفتار درمان عوض کردم باهاشون ارتباط نمیگیره گفتن ببرمش مهد تو محیط بچگونه باشه ا ...

تخم کفتر یا کبوتر بده بخوره در جا زبون باز میکنه عزیزم 

اینا درمانهای خاله خان باجیهای فامیلمونه که نتیجه داده

[QUOTE=76758693]شوهرم دوسم نداره، یه رازی ازم داره که چندوقت یه بار میزنه تو سرم... محبت نمیبینم ازش، منت خانوادش رو ...[/QUOبمیرم برات عزیزم انشا الله هر چه زودتر حالت خوب بشه عزیزم زنگ بزن مشاوره رایگان 1480 در مورد رازی که شوهرت میدونه و زندگیت راهنمایی بخواه سعی کن به خاطر دخترت قوی تر باش برای ایندتم خدا بزرگه خانوادتم خودت برو ببین انشا الله که زندگیت بهتر بشه و اخلاق شوهرت خوب بشه ، دعای یاودود به قند وعسل وشکر ونبات بخون بده شوهرت بخوره 

تخم کفتر یا کبوتر بده بخوره در جا زبون باز میکنه عزیزم  اینا درمانهای خاله خان باجیهای فامیلمو ...

دو تا به صورت خام بهش دادم سه چهار تا هم به صورت پخته، تخم بلدرچین هم دادم و گرمیجات،تاثیر نداشت

نمیخواد بزاری عزیزم... قشنگی عزیزم.....من میدونم

خخخخ.مهربونم.تو ندیده به من میگی قشنگی .مطمعنم تو آدم خوبی هستی که ندیده همرو بهترین میبینی.ولی بخاطر میخوام ی لحظه بزارم زود حذفش کنم.فقط توروخدا هرطور بودم راستشو بگو

نفسم به نفست بنده