2777
2789
پسرم حرف نمی زنه به همه میگم خجالتیه با خودمون راحته حرف میزنه    

ای بابا این ک غصه نداره خواهرزاده من تا 4 سال و نیمگی حرف نمیزد یعنی حتی یه کلمه نمی گفتا

الان 16 سالشه انقد حرف میزنه فقط بهش میگیم تو رو جون خودت بس کن ساکت باش

چیزی نیست خودش راه میفته

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نبودید؟ چی شد که به حرف افتاد؟

چرا مامان باباش تخم کفتر و گنجشک وهرچی بگی دادن .گفتار درمانی بردن.فایده نداشت .خودش دقیقا 6 ماه بعد از تولد 4 سالگیش به طور خودجوش شروع کرد حرف زدن و تا امروز ساکت نشده😭😂😂😂😂

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
چرا مامان باباش تخم کفتر و گنجشک وهرچی بگی دادن .گفتار درمانی بردن.فایده نداشت .خودش دقیقا 6 ماه بعد ...

اینم بگم وقتی حرف زد مامانش برده بودش حموم بعد اینو میگه بشین دم در تا من حوله بپیچم بیام اینم تنها نشسته بوده دم در یهو میگه مامان حوله😲😲😲😲😂😂😂

رفتار بد خواهر و دومادمون که منجر به مرگ پدرم شد سکته مادرم الان دوماه و اوضاع بد روحی خانواده م .کا ...

من جات باشم پوست همچین خواهری رو میکنم، تا جرات نکنه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

از دست خدا عصبانیم. التماس میکردم هر وقت خواستی بابامو ببری من باشم ولی ی ربع صبر نکرد. از دست خودم عصبانیم. عذاب وجدان دارم ی عالمه حرف نگفته ک نمیتونمم ب کسی بگم. ایکاش خواب بابامو ببینم

رفتار بد خواهر و دومادمون که منجر به مرگ پدرم شد سکته مادرم الان دوماه و اوضاع بد روحی خانواده م .کا ...

تا میخوره بزنش 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من خیلی ناراحتم.احساس میکنم من و شوهرم بهم نمیایم.خیلی همو دوست داریم.امااون تحصیلات داره من ندارم.ا ...

خوشی زده زیردلت.الان از بی دردی دردت گرفته😐البته شاید هرکس یه موقعیتی داره

گاهی بیادشی یا این علاقه زندگیتو مختل کرده

نه مختل نکرده زندگیمو...

ولی خوب تو یادم هست..

میدونی خودمم نمیخوام فراموش کنم.. یه جوراییبرام عزیزه..

ولی خاطرات اذیتم میکنه...

تو حسرت بغل بابام بودم و هستم ولی وقتی زنده بود هیچ راحت نبودم بغلش کنم الان هم که فوت کرده واقعا تو ...

منم عییییییییییین تو

من توأم یا تومنی؟

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت