2777
2789
عنوان

از اینکه خیلی قانع و کم خواهم پشیمو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 92 پست
عزیزم من به همه دوستان همیشه میگم اگه شوهرت اشغال خرید آورد خونه بگو وای چه اشغال خوبی خریدی هر چی ...

وای راس میگی آخرین بار یه سال و نیم پیش برام یه بلوز خرید خیلی بزرگ بود بردم پس دادم به مغازه از اونوقت هیچی نمیخره

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
اینجوری نگو گلم؛بنظرم حتما یه مشاوره برین؛همیشه آخرین راه حل طلاقه

خودش ك ميگه طلاقت نميدم ميگه محاله طلاقت بدم اصلا حرفشم نزن

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز با ی بار گفتن خودتو نکش کنار همه اش بگو ازش بخواه .بگو لازم دارم یا ماهیانه ی مبلغی برای خ ...

آره من بایه بار میکشم کنار اهل جر و بحث و دعوا نیستم

خونه اى ك ميشينيم توش هديه بابامه شب عروسيمون داد حالا بهش ميگم پول جمع كنيم يه آلونك تو شيراز بخريم ...

مثل من داغون!😔 اما باید حل کنیم اینطوری فقط خودمون اذیت میشیم

خودش ك ميگه طلاقت نميدم ميگه محاله طلاقت بدم اصلا حرفشم نزن

پس دوستت داره دیگ؛میتونی بنظرم زندگیتو درس کنی؛بشین قشنگ باهاش حرف بزن؛بالاخره رگ خابشو داری؛حیف سر خانواده اش بخای زندگیتو از هم بپاشی

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
وای راس میگی آخرین بار یه سال و نیم پیش برام یه بلوز خرید خیلی بزرگ بود بردم پس دادم به مغازه از اون ...

زدی تو ذوقش بچه رو کم کم درستش کن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

استارتر بهش نمیگی چرا خرج اونا میکنی؟

اون پدر نداره،خودشم تنها پسره افتاده گردنش دیگه منم وقتی عصبانی میشم میگم میگه نمیتونم که مادرمو دور بندازم راستم میگه اما منم حق دارم چیزی که میخوام بخرم

پس دوستت داره دیگ؛میتونی بنظرم زندگیتو درس کنی؛بشین قشنگ باهاش حرف بزن؛بالاخره رگ خابشو داری؛حیف سر ...

دوست داشتن تنها بدرد نميخوره عزيزم بايد علاوه بر دوست داشتن پشتم باشه جلو مادرش وايسه ك اذيتم نكنه اما اينكار نميكنه خودشم ميدونه مادرش مقصره فقط وقتى ناراحتم از خونوادش سعى ميكنه از دلم دربياره ديگه هيچى ب مادرش نميگه بخدا ديگه بريدم ديگه نميتونم از طرفيم ميگه تو ك ميدونى من اسلحه دارم حرف طلاق بزنى ب عشقمون قسم اول تورو ميكشم بعدم خودمو......

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
مثل من داغون!😔 اما باید حل کنیم اینطوری فقط خودمون اذیت میشیم

چجورى حل كنم ديگه تحمل اين بدبختيارو ندارم  

دوست داشتن تنها بدرد نميخوره عزيزم بايد علاوه بر دوست داشتن پشتم باشه جلو مادرش وايسه ك اذيتم نكنه ا ...

😔😔بازم باهم برین مشاوره؛وختی دوستت داره سعی میکنه اخلاقاشو درس کنه مطمئن باش

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
اى خواهر چى بگم تحمل نكنم چيكار كنم بخدا اگر ب عقب برميگشتم محال بود زنش شم.......تازه جالب اينجاس خ ...

خونواده ی شوهر منم بی فرهنگن و همیشه پشت سرم حرف بد میزنن حتی به خودم هم میگن دو سه ماهی میشه که نمیرم خونشون به شوهرمم گفتم حرفاشونو بمن نرسون،شوهرم هر چی درمیاره میده به مادرش اما اون یه بارم دعاش نمیکنه و همیشه گریه میکنه که پسرم به من نمیرسه ازشون متنفرم و حلالشون نمیکنم خیلی بدیها درحقم کردن اما هرگز به طلاق فکر نمیکنم چون با خودم میگم چه معلوم شوهر بعدی خوب از آب در اومد اونم حتما یه ایراد هایی خواهد داشت،تو هم فقط به شوهرت محبت کن مهربون باش پیش شوهرت با خانوادش باحترام رفتار کن اما اگه اون نبود جواب خانوادشونو بده تا دلت خنک بشه.امتحان کن حتما موفق میشی به طلاق فکر نکن خدا باهات قهرش میگیره و نفرینت میکنه

😔😔بازم باهم برین مشاوره؛وختی دوستت داره سعی میکنه اخلاقاشو درس کنه مطمئن باش

آخه حرف از مشاوره هم نبايد بزنم بدبختيم ك يكى دوتا نيست........ميگه زندگيمون خوبه نياز ب اين چيزا نيست از بس خودخواهه چون خودش آرامش داره فكر ميكنه منم آرامش دارم در صورتيكه من در روز ٢ تا قرص خواب قوى ميخورم همه زندگيم شده قرص آرامبخش  

اون پدر نداره،خودشم تنها پسره افتاده گردنش دیگه منم وقتی عصبانی میشم میگم میگه نمیتونم که مادرمو دور ...

اره الویت اولش باید توباشی شوهر منم خیلی خرج میکنه بابام داره ۳تادیگم داداش داره ولیله خاهراش که شوهردارنو مادرپدرو کلا همه😖😖خیلی پول میده منم نمیددنم چکارکنم ولی من هرچی بخام میخرم چدن من خرجش نکنم اونا خرجش میکنن دیگه توام بهش بفهمون الویت اولش تویی

خونواده ی شوهر منم بی فرهنگن و همیشه پشت سرم حرف بد میزنن حتی به خودم هم میگن دو سه ماهی میشه که نمی ...

بخدا عزيزم من اينقدر مادرشوهرم اذيتم كرده دو بار خودكشى كردم قرص خوردم اما زنده موندم آخرين بار مادرش حرفايى بهم زد ك اومدم خونه قوطى قرص آرامبخش خوردم شوهرم هرچى زنگ ميزده رو گوشيم ديده جواب نميدم نگران شده اومده خونه ديده من افتادم سريعا ميرسونه بيمارستان ١٩ روز تو كما بودم بعد از اينكه از كما در اومدم شوهرم اومد بالاسرم باهاش يه كلمه حرف نزدم فقط اشك ريختم اينقدر گريه كردم ك بهم آرامبخش زدن تا بخوابم 2 ماه با شوهرم حرف نزدم