شوهر من خداییش چاق نیست حتی به نظرم لاغرم هست، با بعد ازدواجشم تغییری نکرده حالا هی پدر شوهر و مادرشوهرم بهش گیر میدن که چاقی انقدر نخور بی کلاسا نوشابه میخورن و چاقند، اعصابمو بهم میریزن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اگه حرفشون فقط به اون بود به خودش می گفتند نه اینکه تلفنی به من بگند
خب عزیزم بگو قد و وزنش خیلی هم متناسبه تو سایت فلان دکتر دیدم همه چیزش عالیه...سنگ کلیه هم برای آب الوده و یه سری غذاهایی هست که از بچگی عادت کرده الان نمبتونه ترک کنه
من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)
کلا فاز خانواده شوهر معلوم نیست من شوهرم صد و بیست رو رد کرده بود واقعا چاق شده بود مادر شوهرم هی بهش میگفت برو ورزش خیلی چاق شدی و وزن کن فلان ازینجور حرفا خلاصه شوهرم رژیم گرفت الان شده نود و پنج خودمم بهش میگفتم لاغر کنه حالا که لاغر تر شده هر دفعه ننش میبینش میگه بسه دیگه اینقدر لاغر نشو غذا کم نخور مادر خوبه دیگه فلانه بیساره اصلا کلا تعادل روحی نداره تازه شوهرم هنوز یکم دیگه هم باید لاغر کنه
من اگه جای شما بودم شوهرمو میفرستادم ازمایش قند و چربی و کلسترول خون و انجام بده بعد با مدرک بهشون ثابت میکردم که از نظر سلامتی مشکلی تهدیدش نمیکنه. اونموقع دیگه نمیتونن چیزی بگن
منم حرفم همینه، وقتی قد و وزنش خوبه، ورزشم میکنه باز هی میگند شماها اصلا مواظب خودتون نیستید، سرما خ ...
چون تو فاز نصیحتن...راستش پدر و مادرشوهر منم خیلی نصیحت میکنن نمیدونن آدم با این حد از نصیحت بیشتر حالش بهم میخوره تا تاثیر بگیره...بی خیال کاریش نمیشه کرد.بهتره از احوالتون چیزی نگین بگین خوبیم خداروشکر و..
من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)