2777
2789

باید برم پلیس ۱۰+ برای احراز هویت 

کسی جدیدا گواهینامه گرفته، لطفا بگید مدارک باید چی ببرم؟ 

در آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم ولی از من تائیدیه و برگه احراز هویت از ۱۰+ میخوام 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق که یادم نیست ولی مدرک چیه دیگه کارت ملی وشناسنامه هست دیگه ببر. از منکه عکس نخواستن ولی شما همرات داشته باش محض احتیاط و حتما حتما کدپستی خونتون هم باید باشه. و اینکه اونحا عکس میگیرن ازت مقنعه مناسب بپوشی بهتره البته منکه شال داشتم و ایراد نگرفتن شما باز محض احتیاط مقنعه بپوش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سه ماهی میشه ۱۸ شدم متولد ۸۶ ام بهم میدن گواهینامه؟

بله حتما اقدام کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

درسته احراز هویت پلیس + 10چشم پزشکی که خود آموزشگاه معرفی میکنه مدارک عکس، شناسنامه و کارت ملی،،، گر ...

چند قطعه عکس عزیزم 

من دو تا دارم فقط🥲

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

بچه ها منم میخام ثبت نام کنم..چجوریه ؟چی ببرم آموزشگاه؟حضوری ثبت نام؟هزینه؟کلاس هاش؟یکی بگه استرس دا ...

من فعلا رفتم فقط هزینه دادم و ثبت نام کردم که مدارک ببرم

خود آموزشگاه 7و خورده ای حدود 7300 شد 

حالا واسه احراز هوایت نمیدونم چقدر میشه

اینجام میگی اسی کجاست کی برم؟اول برم آموزشگاه؟کارت ملی ندارم مشکله ؟عکس تو شناسنامه بود هنوز اقدام ن ...

اون فیش کارت ملی کافیه 

من فعلا فقط رفتم آموزشگاه

سلام، فقط حواست باشه همونجا ازت عکس میگیرن، اگه خواستی مقنعه بردار و مرتب باش

واای از دیروز بیدارممم😂😂

قیافه ام... 

من فعلا رفتم فقط هزینه دادم و ثبت نام کردم که مدارک ببرمخود آموزشگاه 7و خورده ای حدود 7300 شد حالا و ...

اهاا..منم برم خوبع اما فیش کارت ملی هم هنوز ندارم!اوه چقدر کار دارم..راستی حضوری ثبت نامش؟