شوهر من خداییش چاق نیست حتی به نظرم لاغرم هست، با بعد ازدواجشم تغییری نکرده حالا هی پدر شوهر و مادرشوهرم بهش گیر میدن که چاقی انقدر نخور بی کلاسا نوشابه میخورن و چاقند، اعصابمو بهم میریزن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه واقعا چاقه یا چاق شده من بهشون حق میدم نگران باشن. دلشون نمیخواد پسرشون توی سن جوونی یه دفه خدای نکرده سکته قلبی کنه. یه سر برو ببین بیمارستانا چه خبره. اونموقع خودتم باهاشون همصدا میشی اگه دلسوز شوهرت باشی
از راه دور اینجوری کنایه میزنن اگه کنارت بودن چی؟؟؟
آره فکر کن، جالبه شوهرم سنگ کلیه داشت هفته قبل پدر ما دراومد تا سنگش خداروشکر دفع شد یه زنگ نزدند حالا دیشب زنگ زدیم حالشون بپرسیم میگند همش بخاطر اینه که چاقه
اگه واقعا چاقه یا چاق شده من بهشون حق میدم نگران باشن. دلشون نمیخواد پسرشون توی سن جوونی یه دفه خدای ...
عزیزم چاق نیست، قدش 181 وزنش 83، اصلا چاق نیست!! دارند گیر میدن پدر شوهرم صد برابر شوهرمیخوره لاغره چون استعداد چاقی نداره، مادرشم از ایناست ه دائم رژیمه اما فقط سر سفره رژیمه، تو آشپزخونه خورد خورد میخوره
من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)