2777
2789
عنوان

کیا بچشون امسال پیش دبستانیه

240 بازدید | 30 پست

چه حس عجیبیه

امروز بچم خودش رفت دیگه من باهاش نرفتم استرسشو دارم😅کلا چرا ما مامانا برای همه چی استرس داریم ای خدا🥹

چرا انقد زود میگذره پس فک نمیکردم بزرگ شدن بچه انقد مثل برق و باد بره🫠

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

😄عزیزم حست رو درک میکنم منم گریم کرفته بود دختر بزرگم رفت پیش دبستانی. ولی دومی رو نفرستادم. امسال باید میرفت پیش دو

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باورم‌نمیشه بزرک شده🥲

به من گفتن از ۱۵ مهر بیان. چه زود رفته بچه ی شما

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

😄عزیزم حست رو درک میکنم منم گریم کرفته بود دختر بزرگم رفت پیش دبستانی. ولی دومی رو نفرستادم. امسال ...

عزیزم🥹سلامت باشن

برای سال دیگه که کلاس اولیه سختش نمیشه؟

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

عزیزم🥹سلامت باشنبرای سال دیگه که کلاس اولیه سختش نمیشه؟

ممنون🥰 نه بابا چی یاد میدن مگه. بعدم برا بچه های دوم راحت تره. چون درس خوندن اولیا رو دیدن. یه مقدار پس زمینه ذهنشون هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مدیرش بهم گفت بیارش از الان به محیط و نبود شما عادت کنه

خصوصی ثبت نام کردی؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

موفق باشن هر دوتاشون عزیزم

ممنونم هم چنین فرزند شما❤️