2777
2789
عنوان

مادر شوهر و پدر شوهرم هی به شوهرم میگن چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا عمر نازنین تو با خوندن افکار دیگران بهم میریزی با گروه تل ما هم سر ن اروم میشی https://t.me/jo ...

عزیز این ابی نی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ  
ب اون میگن تو چرا ب خودت گرفتی

به اون نمیگن دیشب تلفنی صحبت می کردیم پدر شوهرم میگه شوهرت بس که چاق شده داره مریض میشه بعد مادر شوهرم گوشی رو گرفت دوباره گفت همین حرفا رو

اگه واقعا چاقه یا چاق شده من بهشون حق میدم نگران باشن. دلشون نمیخواد پسرشون توی سن جوونی یه دفه خدای نکرده سکته قلبی کنه. یه سر برو ببین بیمارستانا چه خبره. اونموقع خودتم باهاشون همصدا میشی اگه دلسوز شوهرت باشی 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
از راه دور اینجوری کنایه میزنن اگه کنارت بودن چی؟؟؟

آره فکر کن، جالبه شوهرم سنگ کلیه داشت هفته قبل پدر ما دراومد تا سنگش خداروشکر دفع شد یه زنگ نزدند حالا دیشب زنگ زدیم حالشون بپرسیم میگند همش بخاطر اینه که چاقه 

اگه واقعا چاقه یا چاق شده من بهشون حق میدم نگران باشن. دلشون نمیخواد پسرشون توی سن جوونی یه دفه خدای ...

عزیزم چاق نیست، قدش 181 وزنش 83، اصلا چاق نیست!! دارند گیر میدن پدر شوهرم صد برابر شوهرمیخوره لاغره چون استعداد چاقی نداره، مادرشم از ایناست ه دائم رژیمه اما فقط سر سفره رژیمه، تو آشپزخونه خورد خورد میخوره

نخود# هر آش نباشیم😁(ناراحت نشی شوخیه)

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
آره فکر کن، جالبه شوهرم سنگ کلیه داشت هفته قبل پدر ما دراومد تا سنگش خداروشکر دفع شد یه زنگ نزدند حا ...

خیلی ببخشیدا وزنشون چنده؟

اخه ماهم دامادمون واقعا چاق بود بعد تو ورزش پاش ضربه دید...اونقد بد بود ک کسی نمیتونست جمعش کنه ..دیگه الان داره رژیم میگیره