2777
2789
عنوان

شروع دوباره کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 50 پست
من امسال ب این نتیجه رسیدم که فقط تمرکزمو بزارم رو نهایی و کنکور زیست و شیمی رو دو س ماه آخر تست میز ...

گلم بهتره با مشاور صحبت کنید بهتر راهنمایی میکنه

ولی تا اونجا که میدونم تراز نهایی ها فرق میکنه؛ مثلا نمره ۱۹ امسال تراز بهتری نسبت به نمره ۱۹ پارسال داده بود!

ان شاءالله ۱۴۰۵ کارو جمع میکنید و رشته مدنظرتون قبول میشید🥰😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیپا رو معمولا صبحت میبینم ۷تا۱۱

نه من تا حل کنند قشنگ میفهمم چطور حل شده پایم قوی بود زمان مدرسه و مطلب رو زود یاد میگیرم دیگه خودم تنها حل نمیکنم و همش کلیپا رو رو ۲ایکس می‌زارم پخش بشه تمام دروس چون وقت گیرنو بیشتر استادا کند آموزش میدن 

گلم بهتره با مشاور صحبت کنید بهتر راهنمایی میکنهولی تا اونجا که میدونم تراز نهایی ها فرق میکنه؛ مثلا ...

با مشاور صحبت کردم که اینو گفت گفت تمرکزتو روی نهایی بزار اصلا کنکور رو بیخیال شو سال بعدش بده همزمان دوتا رو باهم خراب نکن 

ولی من تو بخش تخمین رتبه زدم معدل ۱۹ به بالا با ۵۰درصد زیست و ۵۰درصد شیمی کنکور تراز ۹هزار داد یعنی ...

اره عزیزم تا اونجا که منم فهمیدم معدل خیلی مهمه

خیلی ممنون بابت توضیحاتتون 

معلومه ماشاءالله حافظه خوبی دارید😁

موفق باشید🌸

اره عزیزم تا اونجا که منم فهمیدم معدل خیلی مهمهخیلی ممنون بابت توضیحاتتون معلومه ماشاءالله حافظه خوب ...

انشالله شما هم موفق باشید و اولویت رو بزارید برای نهایی به قول یکی می‌گفت دوستم نهایی هارو خوب داده معدل ۱۹ب بالا گرفته رفته جلسه کنکور ۶..۷تا تست زیست و ۶. ۷تا شیمی درست زده پزشکی قبول شده

با مشاور صحبت کردم که اینو گفت گفت تمرکزتو روی نهایی بزار اصلا کنکور رو بیخیال شو سال بعدش بده همزما ...

یعنی نمیشه هم ترمیم معدل کرد هم کنکور قبول شد ؟

شما کلاس های ماز ثبت نام کردید درسته ؟ راضی هستید ؟ من تاملند ثبت نام کردم اونم خیلی خوبه فقط چون دیر ثبت نام کردم فقط فعلا زیست رو خودمو تونستم به آنلاین برسونم روزی یک کلیپ ریاضی پ فیزیک هم آفلاین میبینم تا به آنلاین برسم و بعدش در کنار آنلاین ها هر روز شیمی ببینم و کار کنم 

شما مشاور خوب که برنامه ی خوب بده میشناسید 

مشاوری میخوام که درصد قبولی پزشکی هاش یا رتبه های خوبش زیاد باشه

انشالله شما هم موفق باشید و اولویت رو بزارید برای نهایی به قول یکی می‌گفت دوستم نهایی هارو خوب داده ...

برای نهایی زیست استاد عظیمی کتاب نقش معدل رو معرفی کردن سوال های نهایی به ترتین هر فصل داخلش هستش 

گفتم بهتون بگم شاید بدردتون بخوره 

خود استاد عظیمی مولفش هستن 

سلام.وقت بخیر‌.درخواست دادم.قبول کنید لطفا.لینک گروه تلگرامی نظام قدیم براتون بفرستم.منابع آموزشی و فیلمها رو اونجا به اشتراک میذارن،همچنین سوالاتی از این قبیل داشته باشید،راحت تر میتونن راهنماییتون کنن.

یعنی نمیشه هم ترمیم معدل کرد هم کنکور قبول شد ؟شما کلاس های ماز ثبت نام کردید درسته ؟ راضی هستید ؟ م ...

چرا عزیزم چرا نشه با ساعت مطالعه بالا هر چیزی امکانش هست شرایط همه مثل هم نیست