2777
2789
🙋‍ ایول حرف دلمو زدی  الن اکثرا با ذلت شوهراشون و سالاری خودشون پز میدن  ولی من از اول ...

دقیقا، من معتقدم همون قدری که قبلا مرد سالاری معضل بود الان زن سالاری مشکل اساسی شده،

و جالب تر اینه که خیلی افتخار میکنن که هرچی میگن شوهره میگه چشم.چون زن دوسته....عجب، 

اخه این شد شوهر؟اصلا این شد انسان؟  خب این ادم دیگه اراده نداره از خودش که، 

احتمالا تا دیروز به مامانش میگفت چشم، مادر جان شب عروسی ریش و قیچی رو داد دست شما.

دقیقا حرف شما، هیچ رابطه ای به سالمی رابطه ی برابر نیست، هیچ کدوم قرار نیست زیرمجموعه اون یکی باشن

منکه یه بار باخانواده‌ام رفتم مشهد بعد8 روز برگشتم دیدم لیوانی که توش آب خورده بودم قبل رفتن هنوز وس ...

بابای منم فرشته هست ماشاالله

منم دیدم بابام تو خونه کار میکنه...به همسرم کار میدادم از اول(در حالیکه پدرشوهرم اهل کار خونه نیست)

بابام اصلا مهلت نمیده سفره جمع بشه...فوری میره دم سینک و دونه دونه ظرفا رو میشوره تا ما سفره رو جمع میکنیم.

شوهرم مثل بابام نیست ولی بازم خیلی خوبه.

من دوقلو دارم..یکسال و نیمه ان....از یکسالگیشون که تونستم یکم برای خودم باشم...صبح ها که هر دو سرکاریم و پرستار گرفتم برای بچه ها.

عصرها یکروز من و یکروز همسرم میریم باشگاه...وقتی من میرم باشگاه همسرم دوقلو ها رو نگه میداره...غذا میده دهنشون...شیشه میده...میوه میده ...روزایی که اون باشگاه میره من نگه میدارم.

یا مثلا گاهی با دوستام دورهمی داریم ...روز قبلش بهش میگم ببینم کاری نداره که فردا بچه ها رو نگه داره من بتونم برم دورهمی.

یا اون میخواد بره پیش دوستاش من بچه ها رو نگه میدارم.

هر کدوم هم کارت حقوقمون دست خودمونه.

تو خرید لوازم و وسایل خونه یا تعویض وسایل هم هر دو برابر پول میزاریم.

خرج خورد و خوراک بیشتر با همسرمه..ولی پیش میاد منم چیزایی بخرم تو مسیر خونه.

خونه هم خریدیم با پس انداز هر دومون و سه دنگ بنام منه، سه دنگ بنام همسرم

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم فرشته هست ماشاالله منم دیدم بابام تو خونه کار میکنه...به همسرم کار میدادم از اول(در حالیک ...

این زندگی درست توی دنیای امروزه

ما علاوه بر این ها هر دو حساب مشترک داریم و هر دو حقوقمون میره توی یک حساب و هر دو از روش کارت داریم و هر چه قدر میخوایم خرج میکنیم اما با اطلاع همدیگه، 

ما هنوز بچه نداریم البته واسه همین باشگاه اینارو فعلا باهم میریم و باهم ورزش میکنیم ، 

زندگی یعنی ترازو عمل

وقتی شوهرم دست خالی میاد هیچی نداره پدرومادر پشتش نیستند 

من خودم ماشین داشتم 

منبع درامد داشتم 

نابغه درس و کامپیتور ورباتیک و...بودم 

هنرمندبودم 

وخیلی افتخارات دیگه 

ومحبت های پدرومادرم 

اینا همشون جواب میخوان که یک مرد خوب باید جواب این محبت هارو بده

من بهش گفتم درسته خانه داری بلد نیستم ولی شوهر داری بلدم میدونم چه زمانی بدادت برسم ولی خونوادت اینکاررو برات نمیکنند 

گزشته همسرم درد داره باید من برایش اتفاقات تازه ای درست کنم 

زن که ربات نیست کل خونه رو تمیز کنه خدا اتفاقن بیشتر هواداره زنه میگه زن امانت دس مرداست باید مردا اززناشون دفاع کنند ازشون مراقبت کنند

تو قران کتک زدن نداریم اگر کسی گفته تحریفه 

تو قران زمانی از تنبیه نه کتک حرف زده که زناکار باشه نه زن عادی وخطاکار

من بارها تو زندگیم اشتباهاتی کردم  داد شوهرم دراومده چقدر اشتباه میکنی 

گفتم اشتباه کلنگ بشره معصوم که نیستیم حتی پیامبراهم اشتباهاتی کردن توهم کردی من بازگو نکردم 

توایراد گرفتی من نگرفتم 

سکوت کرد 

این زندگی درست توی دنیای امروزه ما علاوه بر این ها هر دو حساب مشترک داریم و هر دو حقوقمون میره توی ...

چه عالی

موفق باشید....

👈👈👈👈👈👈 👇👇👇👇👇👇👇👇 میگویم استارترا اگر برای کار خانه ناز کردیم و گفتیم دستمان ...

خلاصه رگ شوهرت رو بدست بگیر فشار بده تا بفهمه توهم زور داری ناتوان نیستی

👈👈👈👈👈👈 👇👇👇👇👇👇👇👇 میگویم استارترا اگر برای کار خانه ناز کردیم و گفتیم دستمان ...

خخخخخخ با حال بود

از اول رو ندین که بخواد بزنه تو دهن زنش

تقسیم وظایف داشته باشین تو خونه

شما مرد هستید؟ مگه مردا برده گرفتن که ما همش کار کنیم؟

عزیزم مگه ما برده گرفتیم که اونا همش کار کنن؟ اجاره خونه و قسط و خرج و غیره رو بدن . 

اگه جفتشون شاغل باشن بله باید تقسیم کار شه ولی اگه شاغل نباشه زن خدایی انصاف نیست در حد یه کمک معمولی بسه نه ظرف شستن و اینا 

اگه خانم شاغل باشه بله، کار خونه باید تقسیم شه، اما روی صحبتم با خانم های خانه داره، یعنی شوهر هم کا ...

دقیقاااااااا

مثلا من شوهرم 18ساعت سرکاره اونم سرپا پمپ بنزینه اتصافه میاد خونه ظرف رو بشوره؟؟؟؟؟

کمک کنه ولی در حد چایی دم کردن و جابجایی وسایل سنگین و خرید بیرون و سفره پاک کردن اینا نه ظرف شستن و جارو کشیدن و غذا پختن و گردگیری 

خانومای ما به خارجیا نگاه میکنن که همسراشون با هم کمک میکنن به اینش که با همم بیرون کار میکنن توجه ندارن . 

بیچاره اقایون