2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار روز بعد تاخیر حدود ۲۰۰ بود...به نظرم به حرف آزمایشگاه گوش نده، برو زیرنظر یه دکتر خوب، من بعدش نرفتم...مهم زیاد شدن بتا هست در روزهای بعد..الان مهم نیست...در ضمن مبارکه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من چهار روز بعد تاخیر حدود ۲۰۰ بود...به نظرم به حرف آزمایشگاه گوش نده، برو زیرنظر یه دکتر خوب، من بع ...

عزیزم منم یکسالو دو ماه اقدامم دکترم خوبه این ماه عکس رنگی انداختم زنگ زدم منشیش گفت ازمایشتو بیار پیش دکتر فقط.ممنونم از لطفت

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
عزیزم منم یکسالو دو ماه اقدامم دکترم خوبه این ماه عکس رنگی انداختم زنگ زدم منشیش گفت ازمایشتو بیار پ ...

پس خیلی مبارکه..انشاالله بارداری خوبی رو سپری کنی و نی نی سالم بیاد بغلت...نگران هم نباش عدد بتات خیلی هم خوبه...بعضی آزمایشگاه ها حالا نمیدونم به چه دلیلی میگن دوباره تکرار کن تا ببینن چند روز بعد  بتا زیاد شده یا نه...من که فقط یک بار آزمایش بتا دادم و دکترم گفت دیگه لازم نیست بدی....

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
پس خیلی مبارکه..انشاالله بارداری خوبی رو سپری کنی و نی نی سالم بیاد بغلت...نگران هم نباش عدد بتات خی ...

ممنونم انشالله

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53