2777
2789

آقا اول خودم میگم 

من همیشه عادت دارم موقع خواب انگشت شست پام در تماس با همسری باشه 😁 خیلی خوشم نمیاد بهم بچسبیم ولی وقتی میخوام خواب عمیق برم حتما باید نوک انگشتم به ساق پاش چسبیده باشه 🤪

شماها هم بگین بخندیم 🤗

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

من تنهام تو اتاقم هر کی میاد پیشم میگه شبا تو خواب میخندی حرف میزنی پاهاتو چهار زانو میکنی یا پاتو میذاری روی پات

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنهام تو اتاقم هر کی میاد پیشم میگه شبا تو خواب میخندی حرف میزنی 

😂😂😂 یعنی عاشقتم که تو خوابم فانی 😂❤️

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من لگدش میزدم اوایل هم رو تخت مورب میخوابیدم میوفتاد پایین از تخت😅

😂

الان چکار میکنی ؟ ترک کردی؟

😂😂😂 یعنی عاشقتم که تو خوابم فانی 😂❤️

خوب شد چیزای بدی نگفتم 😅😅😅💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خواهرم تا وقتی که خوابش ببره خودشو تکون میده خودم حتی تو گرما حتما باید پتو بندازم پاهام از پتو بیرو ...

یعنی چی خودشو تکون میده 😂

مثل بچه ها که رو پا میخوابن تصور کردمش