2777
2789
عنوان

دوستان باردار یه سوال دارم ی لحظه تشریف بیارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
آره همون منم درد داشتم که نمیشد بشینم روش با قرص کلسیم خوب شدم از نوع قرص جوشان خوردم

عه پس منم برم بپرسم.چون از شیرم بدم میومد شوهرم دیگه بزور شیر موز و اینا از اون کوچولو ها میخرید بهم میداد.زیاد لبنیاتم نمیخورم چون کلیه هامم درد میگیره بخصوص ماست

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
عزیزم منم ماه پنجم ،شمام دردو  واژن داری؟ من اینقد زیر دلم و واژنم درد داره که سختمه راه رفتن ، ...

خانومی من امشب دکتر بودم من گاااااهی اوقات دلم درد میگیره در حد چند ثانیه و خوب میشم منم اوایل ماه پنجم

به دکترم گفتم که اینجوره برام یه امپول عضلاتی نوشت گفت نباید باشه با اینکه تاکید کردم گاهی اوقاته

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه پس منم برم بپرسم.چون از شیرم بدم میومد شوهرم دیگه بزور شیر موز و اینا از اون کوچولو ها میخرید بهم ...

اونا که اصلا شیر نیستن، منم لبنیات نمیخورم میلم نمیکشه دکتر مکمل کلسیم داد درد ب اسنم تموم شد. حتما بپرس وبخور جوشان هم بخور که سریعتر جذب شه واثرکنه.

استاتر من هیچوقت درد نافو نداشتم اما گاهی اوقات طرف چپ دلم درد میگیره و خوب میشه یا اینکه گاهی اوقات تو دلم ذردایی تو این هفته ۱۷ حس میکنم که اذیتم نمیکنن و زود خوب میشن با اینحال دکتر برام امپول عضلانی نوشت گفت بزن نباید داشته باشی درد

هر چند میگن درد کم و زودی که تموم بشه طبیعیه

خانومی من امشب دکتر بودم من گاااااهی اوقات دلم درد میگیره در حد چند ثانیه و خوب میشم منم اوایل ماه پ ...

واقعا؟ صبح میرم دکتر از دیروز دهانه واژنم با زیر شکمم درد گرفته انقد که الان از دردش خواب نمیتونم برم...

اسید فولیک ومولتی ویتامین دکتر داد بهت،؟

واقعا؟ صبح میرم دکتر از دیروز دهانه واژنم با زیر شکمم درد گرفته انقد که الان از دردش خواب نمیتونم بر ...

اسید فولیک که قبلا میخوردم قطع کردم و تو اواخر ۱۵ بهم دو تا قرص مولتی و اهن و .... که ترکیبی هستن داده بود با یه شربت غلیظ که کلسیمه

این سری یعنی هفته ۱۷ هیچی بهم نداد فقط برام همون امپولو نوشت که شایدم نزنمش اگه دردام تکرار نشن

و برام ازمایش و اکوی قلب بچه تو ۲۰ هفته نوشت

واقعا؟ صبح میرم دکتر از دیروز دهانه واژنم با زیر شکمم درد گرفته انقد که الان از دردش خواب نمیتونم بر ...

هر انفاق کوچیکی برات میفته از ترشحاتت تا این دردا حتما به دکترت بگو هر سری میری اینا خداییی نکرده ممکنه باعث زایمان زودرس شه البته میگم که خیلیاشم طبیعیه چون بالخره بدن در حال تغییره ولی دردی که اروم نمیشه رو حدی بگیر