2777
2789
عنوان

دوستان باردار یه سوال دارم ی لحظه تشریف بیارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
من ۱۷ هفته بودم رفتم آنومالی

جواب گرفتی ؟؟؟نگفت بچه کوچیکه 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
منم اوایل اینجور بودم تازه سفتم شده بود طبیعیه

واژن شما هم تیر میکشه؟؟ من هفته ۲۰ ام اذیتم میکنه واژن تیر میکشه میزنه به ناف. بعضی وقتا هم ببخشید مقعد تیر میکشه

پُشتـــه دیـــوارِ دلم یـه صدایِ پا 👣میـــاد🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از توضیحت عزیزم.. ممنون

خواهش میکنم انشالله به سلامتی بارداریتو تموم‌کنی. شما هم‌برا اینکه نی نی من سالم بیاد بغلم لطفا ی صلوات بفرس

خواهش میکنم انشالله به سلامتی بارداریتو تموم‌کنی. شما هم‌برا اینکه نی نی من سالم بیاد بغلم لطفا ی صل ...

ان شاالله .. چشم حتما..🙏🏻🙏🏻

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊
واژن شما هم تیر میکشه؟؟ من هفته ۲۰ ام اذیتم میکنه واژن تیر میکشه میزنه به ناف. بعضی وقتا هم ببخشید م ...

معذرت میخوام استخوان پشتم باستم خیلی درد میگیره دو هفته اس.

واژن اوایل بود الان نه شایدم باشه من نفهمم بخاطر درد ای دیگه

ناففم گاهی درد میگیره

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
معذرت میخوام استخوان پشتم باستم خیلی درد میگیره دو هفته اس. واژن اوایل بود الان نه شایدم باشه من نف ...

استخون لگن من قبلا درد میگرفت با استراحت خوب شد. همه دردا فک کنم طبیعیه

معذرت میخوام استخوان پشتم باستم خیلی درد میگیره دو هفته اس. واژن اوایل بود الان نه شایدم باشه من نف ...

استخوان ب اسن منم خیلی درد میگرفت دکتر بهم قرص کلسیم داد با اون سریع خوب شدم، شمام شاید کلسیم بخوای

استخوان ب اسن منم خیلی درد میگرفت دکتر بهم قرص کلسیم داد با اون سریع خوب شدم، شمام شاید کلسیم بخوای

معذرت میخوام استخوان باس ن اونکه وسط هست و کوچیک و برامده اس .اون از همه جا بیشتر ولی کلا باس نم خیلی درد میگیره.😶بازم معذرت

عزیزم منم ماه پنجم ،شمام دردو  واژن داری؟ من اینقد زیر دلم و واژنم درد داره که سختمه راه رفتن ، ...

زیر دلم اره ولی درد واژن و اونقدرا نیست اینا طبیعیه منقبض و منبسط میشه.جا باز میکنه

معذرت میخوام استخوان باس ن اونکه وسط هست و کوچیک و برامده اس .اون از همه جا بیشتر ولی کلا باس نم خیل ...

آره همون منم درد داشتم که نمیشد بشینم روش با قرص کلسیم خوب شدم از نوع قرص جوشان خوردم