2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دلیل عصبانی شدنش من باشم:سکوت میکنه یا مثلا میگه ازت گله دارم چرا فلان کار رو کردی و بعدم تموم م ...

چ با شخصیته شوهرت قدرشو بدون

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
نمیدونم بی تفاوت باشم به رفتنش چه رفتاری میکنه بعدش میترسه بره بلایی سرش بیاد یا دیگه برنگرده 

هر وقت بی تفاوت بودی و نترسیدی و بهش ری اکنش هایی رو که میخواد ندادی اونم درست میشه و شما راحت میشی

حال متکلم از کلامش پیداست
نه من کلا آدم آرومی هستم اون میگه میگم باشه باشه هر چی تو میگه یا اینکه نمیدونم چرا اون موقع ها خندم ...

اخلاقت خوبه بخدا

احسنت

من خیلی از اخلاقم متنفرم. از خدا خواستم کمکم کنه آروم بشم. خیلی داد و فریاد میزنم. صدام می برم بالا و فحش میدم🤦‍♀️

اللهالصمد
اگر دلیل عصبانی شدنش من باشم:سکوت میکنه یا مثلا میگه ازت گله دارم چرا فلان کار رو کردی و بعدم تموم م ...

چه با شخصيت

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
خب اخه من جیغ بکشم بدتر عصبی میشه نمیدونم واقعن چی کار کنم نمیدونم چه رفتاری درسته خسته شدم دیگه از ...

وقتی اروم میشه قلشو داری بنشینی با حرف رفتارشو یواش یواش درست کنی ؟ یا اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست ؟

وقتی عصبانی بشه می ره تو قیافه بعدم خودش یه جوری سر صحبتو باز میکنه میدونه قهر کنه به ضرر خودشه

ولی وقتی خعلی عصبانی بشه اگه من ضعف نشون بدم شروع میکنه به عیب و ایراد در آوردن ولی اگه محکم برم تو شکمش قهر میکنه و تا چند روز حرف نمیزنه تا من برم تو بغلش بعد که آشتی کرد بازم تاچند روز سرسنگینه نه زنگ میزنه نه محبت میکنه بگم کجا بودی هم جواب نمیده جلو بچه سختمه قهر باشیم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نمیدونم 

چون اول عصبانیتش میرم حموم تا بیشتر دعوامون طول نکشه یا جارو برقی رو رو نهایت مکش روشن میکنم جارو میکزنم نگاش نمیکنم 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.