2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست

خیلیییی کم پیش میاد عصبانی بشه و واکنش نشون بده! اکثرا من عصبانی میشم و چندتاهم مشت نثار کتفش میکنم که دست خودم فک کنم بیشتر درد میگیره! وقتایی هم که دارم غر میزنم و دادبیداد راه انداختم هیچی نمیگه و بدتر آتیش میگیرم😭

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم همین مدلی هست دیشب مثل روانیا یهو ماشینو گذاشت وسط خیابون پیاهده شد بعدشم گذاشت رقت منم نمیدونس ...

ولشون کن ایناهم مث خودمون درست تربیت نشدن

خدابخیر بگذرونه میخوایم بچه ادم وار تحویل جامعه بدیم بااین اعصابا و حوصله های ناقصمون

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
منم برا خودم غر میزنم هی... یه بار گوشیش دستش بود گرفتم پرت کردم اونطرف... 😧همش میگم سکوت نکنا گوش ...

خوبه كه...من اينجوريم

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃

اگر دلیل عصبانی شدنش من باشم:سکوت میکنه یا مثلا میگه ازت گله دارم چرا فلان کار رو کردی و بعدم تموم میشه

اگر دلیل عصبانی شدنش من نباشم:باهام درد ودل میکنه میگه اینو گفت این کارو کرد.😅😅

تیکر 

اها یادم رفت.. ب زمینو زمان هم فحش میده خودشم فحش های رکیک بد.. حتی ب خدا و پیغمبر... دلم میخواد بره زیر تریلی تیکه تیکه شه مرتیکه..

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
من یه دفعه تو این سه سال همسرم پاشو گذاشت رو گاز تا تونست تند رفت و بد  منم داشتم سکته میکردم ...

شانس ندا یم ک ماهم همینکارو کنیم بیشتر خوشش میاد ک اذیت میشم بدتر میکنه😂

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
نه. شوهر من فوقش این فحشا میده و مشابه این ها من بدتر از اونم. خیلیییی غر غر میکنم بهش و چیش میگم و ...

نه من کلا آدم آرومی هستم اون میگه میگم باشه باشه هر چی تو میگه یا اینکه نمیدونم چرا اون موقع ها خندم میگیره و به زور جلوی خودمو میگیرم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
من یه دفعه تو این سه سال همسرم پاشو گذاشت رو گاز تا تونست تند رفت و بد  منم داشتم سکته میکردم ...

خب اخه من جیغ بکشم بدتر عصبی میشه نمیدونم واقعن چی کار کنم نمیدونم چه رفتاری درسته خسته شدم دیگه از دستش

تقصیر من باشه کتک سیلی😭😭😭 دو دیقه بعدشم به غلط کردن میفته و ... شروع میشه من احمقم کاری از دستم ...

شوهر من جديدا ميخواد بياد بزنه ولي تخمشو نداره

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃

حالا همسر من زود عصبی میشه زود فروکش میکنه.بعدشم اگه شدت عصبانیتش زیاد باشه یه سیلی بخودش میزنه یا بخودش فهش میده.اصلا بمن کاری نداره.فقط م. عذاب وجدان میگیرم😭

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
تو ديگه كجا ميري؟؟؟يكي تورو بگيره 

نمیدونم یهو میزنه به سرم

فقط تو شرایط بحث چه با شوهر چه با هرکس دیگه فقط میخوام سریع تنها باشم و کسی دور و برم نباشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏