من شوهرم وقتی عصبانی میشه از ماشین پیاده میشه میزاره میره یا کلا اگه توی خیابون باشیم عصبانی بشه منو ول میکنه میره نمیدونم با این اخلاقش چی کار کنم خستم کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=75963702]نه اصلا. میترسم فقط.[/QU قربون دلت برم عزیزم شوهر منم داد نمیزنه چشماشو ریز میکنه و عادی حرفشو میزنه و هیچ منطقی رو قبول نمیکنه منم ک نمیتونم دعوا کنم گریه ام میگیره تا چن روز زجر میکشم
اره منم اینجوری بودم... الان مدت کوتاهیه که یاد گرفتم اهمیت ندم به این رفتارش. چون سریع یادش میره و ...
مشکل من اینه ک بعد دعوا ی تایمی ک گذشت جو یجوری میشه ک کسی ب رو خودش نمیاره دعوا بود و زندگی رو جریانه این وسط حرفای من میمونه ک قشنگ جمع میشه تا کی ی موقعیت پیش بیاد و همه رو اروم بهش بگم و اون متوجه اشتباهش بشه و مراعات کردنش طولانی نیس