2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=75963702]نه اصلا. میترسم فقط.[/QU قربون دلت برم عزیزم شوهر منم داد نمیزنه چشماشو ریز میکنه و عادی حرفشو میزنه و هیچ منطقی رو قبول نمیکنه منم ک نمیتونم دعوا کنم گریه ام میگیره تا چن روز زجر میکشم

[QUOTE=75963702]نه اصلا. میترسم فقط.[/QU قربون دلت برم عزیزم شوهر منم داد نمیزنه چشماشو ریز میکنه و ...

اره منم اینجوری بودم... الان مدت کوتاهیه که یاد گرفتم اهمیت ندم به این رفتارش. چون سریع یادش میره و خوش اخلاق میشه.

چه شوهر گلی

اره بنده خدا ولی بگما دورانی که دوست بودیم و نامزد بودیم خیلی عصبی بود 

سید هم هست جوشی جوشی بود 

به مرور زمان انقد با محبت رام و ارووم شد خدا و شکر 

عشق تونست قلبشو ارووم کنه 

الهی زندگی همه پر از آرامش بشه 

اره منم اینجوری بودم... الان مدت کوتاهیه که یاد گرفتم اهمیت ندم به این رفتارش. چون سریع یادش میره و ...

مشکل من اینه ک بعد دعوا ی تایمی ک گذشت جو یجوری میشه ک کسی ب رو خودش نمیاره دعوا بود و زندگی رو جریانه این وسط حرفای من میمونه ک قشنگ جمع میشه تا کی ی موقعیت پیش بیاد و همه رو اروم بهش بگم و اون متوجه اشتباهش بشه و مراعات کردنش طولانی نیس

مشکل من اینه ک بعد دعوا ی تایمی ک گذشت جو یجوری میشه ک کسی ب رو خودش نمیاره دعوا بود و زندگی رو جریا ...

اره میفهمم چی میگی. اینجور مواقع حرفتو اروم بزن هم تخلیه میشی هم اون کمتر عصبی میشه