2777
2789
تفلد منم هست شب یلدا    

پرچم آذریا بالااااااااااست💓

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراروزوشب مجبوری مگه دختر؟

خب چکارکنم اخه ?مثلا الان من همسرم یک ماه پیش دیدم دیگه نمیبینمش تا عیدنوروز ! عیدم وقتی بیاد صبح میاد دنبالم اخر شب برمیگردم خونه . نرم ک ناراحت میشه میگه بخاطر تو.اومدم 

تیکر عروسیمه
خب چکارکنم اخه ?مثلا الان من همسرم یک ماه پیش دیدم دیگه نمیبینمش تا عیدنوروز ! عیدم وقتی بیاد صبح می ...

اره شرایطت سخته

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

منم هر دو طرف میرم معمولا شام خونه مادرشوهریم بعد شام میریم خونه مامانم چون تولدم هست و مامانم اینا برام تولد میگیرن حتما اونجا هم میرم ؛هر دوتاش خوش میگذره کلا خوبه بخور بخوره دیگه فقط یه دردسری هست که مادشوهرم اینا ۲۵نفریم ظرفای شامم چون خواهرشوهرای گشادی دارم میفته گردن من و جاریام که خداروشکر امسال حامله ام و از جام تکون نمیخورم راااااحت

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
مخصوصاسیزده بدر متنفرم😤😤😤

منم..هر سال سیزده بدر دعوامون میشه  

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

ماتومناسبتا خونه هردوشون میریم
منتهی شوهرم جلوی خانوادش وانمود میکنه که طرف ما نرفتیم یا پنج مین رفتیم و برگشتیم که اونا ناراحت نشن(حتی مجبوریم مجددا شام بخوریم اگه اوناهم واسه شام گفته باشن

اما خانواده من درک میکنن که اونورم باید بریم