2777
2789
طرف شوهر من هیچ برنامه ای واسه یلدا نمیزارن و فرقی با بقیه شبها نداره براشون و هیچی نمیخرن نه هندونه ...

😂😂😂خوبه شوهر آدم پایه باشه خیلی خوبه هی حرف درست نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم که اصلاااااا خوش نمیگذره نه حرفی ونه بگو بخندی.فقط درحال هله هوله خوردن.برعکس خانواده ما همش بگو بخند وشوخی ورقص و.........شوهرمم ب خاطر کارش نمیتونه بیاد میکه هرجا راحتی برو.

خب چجوری برنامه ریزی میکنی اخه

ببین خانواده من سر شب کاراشونو میکنن.... یعنی مثلا ساعت...۸... ۹....جمع میشیم پیش خانوادم.... بعد اواخر دورهمی و اینا میریم خونه پدرشوهرم اینا.... اونا چون همشون شغل آزادن دیرتر مراسم اشونو میگیرن.... مثلا طرفای۱۱و اینا

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
من امسال خانواده داییم و خواهرم و شوهر خواهرم و پدرم رو دعوت کردم. تولد خودم هم هست اون شب&nbs ...

تفلد منم هست شب یلدا

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

واقعیتش اینکه طرف خانواده خودم وضع مالی خوبی ندارن چون دارن برام جهیزیه میخرن....

دو ساله طرف خانواده شوهرم رفتم (خونه یکی از اقوام خیلی دورشون جمع میشن) 

منم خیلی راضیم میریم میخوریم میخندیم کیف میکنیم

ولی اگه بیان خونه مامان من به جز چایی هیچی نیس و در نتیجه پیش شوهرم خراب میشم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

وای گفتیا . من بااینکه عقدم و خیلی دیر ب دیر کلا هندیگر میبینیم و خانواده مادری همسرم همشهریمون هستن ...

چراروزوشب

مجبوری مگه دختر؟

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
واقعیتش اینکه طرف خانواده خودم وضع مالی خوبی ندارن چون دارن برام جهیزیه میخرن.... دو ساله طرف خانوا ...

چه اشکالی داره عزیزم وقتی خوش میگیذره میدونی من چرا دلم می‌خواد طرف خودم برم جمعا ما چهار نفریم ولی اینا ۱۸نفر خب مامان بابای من تنهان دلشون می‌خواد اونجا باشم