2777
2789
عنوان

کیا دوستاشون بی وفا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال پیش عروسیش دعوتم کردم منم رفتم بعد عروسیش بهش پیام دادم که هر وقت خونه بودی و وقت داشتی خبر ب ...

من از این دوستا هم داشتم😂اول اصرار کردن بیا پیشم بعد که خواستم برم دیگه خبری ازشون نشد

یه صلوات مهمونم کنید
اسم تمام دوستای دوران دانشجویی و خود من رو گفتی غیر سمانه😲😲

😂😂😂😂😂

شاید پریایی اومدم اونم بگم دلم نیومد،هنوز دوسش دارم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
کشتمت اگه سمانه باشی و از دست من ناراحت باشی 

سمانه مگه شیرازی بود؟😕

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

من بعضیاشون عالین در ارتباطیم اما یکیشون ازشم خ دلخورم همیشه من دردل میکردم اون گوش میکرد اخر سرم براش خاستگار اومد هرچی ازش سوال میکردم کلی جوابمو میداد منم اخر گفتم تو دوستم نیستی ک هیچی نمیگی فقط شنونده ای

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره

من دوستم پدیده بود توی لاشی بودن... 16 سال باهم دوست بودیم و من پنج سال با یه آقایی دوست بودم و دوستم رفت با این آقا ریخت روهم و انتظار داشت خواستگاریش هم بره.. کلا دو طرفه داغون شدم

گفتمش ای جان جهان، مفلس و بی مایه شدم / گفت منم مایه ی تو نیک نگهدار مرا