2777
2789
عنوان

کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 49 پست
به خدا نمیدونم چکار کنم زندگیم داره نابود میشع

فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی..اصلا وابدا بهر چیزی ک ب اون مربوط میشه فکر نکن..اینو همیشه باخودت تکرار کن ک هیچ چیز تواین دنیاغیر ممکن نیس فقط غیر ممکنه ک غیر ممکنه..مرد خوب ونجیب تواین زمونه از هر چیزی باارزش تره..قدر بدون..من همیشه خدارو شاکرم بابت همچین شوهری ک نصیبم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بع خدا بااینکه همه اینا رو میدونم ولی خیلی برام سخته هیجکی درکم نمیکنه فقط دارم نابود میشم

وقتی خوندم کاملا درکت کردم اولاش خیلی سخته خیلی سخت تر از اونیکه فکرشو کنی من شبی نبود ک تا صب بیادش گریه نکرده باشم ولی اخرش چی 

میدونستم ک واقعا دوسم داشت اخرش چیشد هیچی 

مگه الان زندگی نمیکنم تا میتونی اوقاتتو پر کن مشغول باش مطمئن باش ب مرور زمان کلا فراموشت میشه

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

فقط اینو از من به تو نصیحت هیچ کار خدا بی حکمت نیست اگر واقعا تو و  عشق سابقت قسمت هم بودید الان در کنارت بود نه معلوم نیست در کنار کی هست پس بیخیال دنیا و گذشتت باش بچسب به زندگیت 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

من دقیقا همین شرایطو داشتم حتی وقتی نامزدم کنارم بود دوس داشتم چشامو ببندم و تصور کنم ک عشق سابقمه ر ...

دقیقا منم اینطورم نامزدمم با این که بهم شک کرده ولی باز عاشقمه عذاب وجدان گرفتم نمیدونم کجابرم چکتر کنم گاهی اوقات فک خودکشی میاد ذهنم

فقط اینو از من به تو نصیحت هیچ کار خدا بی حکمت نیست اگر واقعا تو و  عشق سابقت قسمت هم بودید الا ...

ممنون عزیزم میدونم واینکه الان پیش کیه چکار میکنه زجرم میده 

دقیقا منم اینطورم نامزدمم با این که بهم شک کرده ولی باز عاشقمه عذاب وجدان گرفتم نمیدونم کجابرم چکتر ...

ب چیزای خوب فکرکن ب ی زندگی خوب با نامزدت تا میتونی در مورد ایندتون صحبت کن انقدددد اوقات خوشی برای خودتو نامزدت بساز ک با یاداوریش ب هیچ چیزه دیگه ای نتونی فک کنی

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
بع خدا بااینکه همه اینا رو میدونم ولی خیلی برام سخته هیجکی درکم نمیکنه فقط دارم نابود میشم

چي بگم بهت؟؟هزارتا آدم مثل تورو ديدم كه نه به اولي رسيدن نه دومي رو تونستن خوشبخت كنن، الان فكر كردن به اون آدم خيانته به نامزدت، هروقت داري كاري درقبال كسي انجام ميدي خودت رو جاي اون آدم بذار الان اگر ذهن نامزدت درگير عشق يه نفر ديگه بود شما ميومدي مثل خيلي ها تاپيك ميزدي و ناراحت بودي و بقيه هم ميومدن ميگفتن واي حق داري و مردا فلان و بيسار و ....الان داري به عشق پاك يه مرد خيانت ميكني، من آدم بي تجربه اي نيستم از من ميشنوي يا قدر  نامزدت رو بدون چون ميگي دوستت داره ، يا از اين رابطه بيا بيرون نه بخاطر خودت و عشق سابقت، بخاطر نامزدت فعليت كه گناه داره، اما اگر اومدي بيرون از رابطه دنبال اون آدم سابق نرو 

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
ب چیزای خوب فکرکن ب ی زندگی خوب با نامزدت تا میتونی در مورد ایندتون صحبت کن انقدددد اوقات خوشی برای ...

هرکای میکنم بدترم میشم شبا فقط گریه میکنم حوصله هیچکی روندارم فقط اهنگ میزارم و نگاه عکسش میکنم و ازاین قسمت بدم وسرنوشتم بیزااارم

یکی میشناسم که با پسری دوست شده بود همش بهش میگفت میام خواستگاریت نگو همش نقشه بوده خانوادشو راضی کنه و بیاد و اینقدر دختر بدبختو عاشق خودش کرده بود که خدا بدونه یهو زد زیر همه چیز واسه دختر خواستگار میامد پسر میگفت بگو کیه من برم امارشو در بیارم ببینم خوبه زنش شو اخه این چه حرفیه یه پسر در بیاد به دختر بگه و.... پسر زد زیر همه چیز و رفت که رفت دریغ از یک معذرت خواهی ساده دختر بدبخت شب تا صبح گریه میکرد که واسش یک خواستگار اومد و قبول کرد الان میگه خداروشکر که با اون ازدواج نکردم اگر ازدواج کرده بودم بدبخت عالم بودم نه میگذاشت در برم نه هرچی میخواستم واسم میخرید الان میگه روزی هزار بار از خدا ممنونم که پشتمو خالی نکرد و جلویی خانواده ام رو سیاه نشدم ، پس عزیزم تو کاری کن مثل اون روزی هزار مرتبه خداروشکر کنی 

ممنون عزیزم میدونم واینکه الان پیش کیه چکار میکنه زجرم میده 

پس هرکس میخواد باشه تو و اون دوری از هم قطع رابطه کردید و الان تو نامزد داری پس به فکر خودت و نامزدت باش نه فکر اون

یکی میشناسم که با پسری دوست شده بود همش بهش میگفت میام خواستگاریت نگو همش نقشه بوده خانوادشو راضی کن ...

به خدا هرکاری میکنم خیلی برام سخته خاطره هاش همش جلوچشممن فقط دارم زجر میکشم

هرکای میکنم بدترم میشم شبا فقط گریه میکنم حوصله هیچکی روندارم فقط اهنگ میزارم و نگاه عکسش میکنم و از ...

ببین هرچقد ک ب اون عشق سابق فک کنی از اینطرف از نامزدت دل سردتر میشی 

هرکای میکنم بدترم میشم شبا فقط گریه میکنم حوصله هیچکی روندارم فقط اهنگ میزارم و نگاه عکسش میکنم و از ...

عکساشو پاک کن اهنگ شاد گوش بده