2777
2789
عنوان

کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 49 پست

منم‌تو این‌منجلابم عشقم‌پسم میزنه و نمیتونم‌فراموشش کنم‌و به خاستگارام‌جواب مثبت بدم هم جوونیم داره تباه میشه هم افسردگی میگیرم کارم فقط شده گریه

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قطع رابط کردید ؟

اون موقع به خاطر شرایط بد مالی که خانوادم داشتن واز اون طرفم نامزدم عاشقم بود وهمش می اومد خواستگاریم بااینکه شرایطمو میدونست منم همش بهش میگفتم خواستگار دارم هی میگفت دارم باخانوادم صحبت میکنم که بیان خونتون ولی میگفت خانوادم سخت گیرن بیشتر صبر کن چون اونا پول دار بودن ولی من وقت زیادی نداشتم و نامزدم انقد اومد خواستگاری که دیگه وقتی نموند برام روز نامزدیم فقط بغض داشتم قلبم داشت میترکید خداشاهده دارم چی میکشم

اون موقع به خاطر شرایط بد مالی که خانوادم داشتن واز اون طرفم نامزدم عاشقم بود وهمش می اومد خواستگاری ...

ببین عزیزم اگر خانواده اش راضی میکرد و میامد هیچ وقت طعم زندگی نمیچشیدی چرا چون خانواده همسرت میگفتم تو به پسر ما آویزان شدی ما تو رو نمیخواستیم همش زخم زبون بهت میزدن زودی صدبار آرزو مرگ داشتی الان برو خدا رو شکر کن که نیامدن خواستگاریت و باهاش ازدواج نکردی ،شک نکن که همش نقش بوده که میگفته خانوادشو راضی کنه 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

ببین عزیزم اگر خانواده اش راضی میکرد و میامد هیچ وقت طعم زندگی نمیچشیدی چرا چون خانواده همسرت میگفتم ...

نمیدونم واقعا دارم دونه میشم پیش نامزدم همش بغض میگیرم گریع میکنم فقط دلم میخواد گریه کنم ولی اروم نمیشم 

نمیدونم واقعا دارم دونه میشم پیش نامزدم همش بغض میگیرم گریع میکنم فقط دلم میخواد گریه کنم ولی ...

از خدا بخواه کمکت میکنه و هرچی ازش داری پاک کن به چیزای خوب فکر کن منم واست دعا میکنم زندگی خوبی داشته باشی

از خدا بخواه کمکت میکنه و هرچی ازش داری پاک کن به چیزای خوب فکر کن منم واست دعا میکنم زندگی خوبی داش ...

ممنون واقعا تورو خدا برام دعا که فراموشش کنم اخه دارم دیونه میشم شایط بد مالی خانوادم یه طرف عشق سابقم یه طرف نامزدم که با وجود این همه مشکل باز عاشقمه یه طرف فقط دارم نابود میشم تورو خدا دعاکن برام

ممنون واقعا تورو خدا برام دعا که فراموشش کنم اخه دارم دیونه میشم شایط بد مالی خانوادم یه طرف عشق ساب ...

چشم حتما ، شرایط مالی همه الان بد شده ، ولی پسر خوب و عاشق کم پیدا میشه قدر عشقتو بدون کم پیدا میشه همچنین پسری که عاشقانه دختری رو دوست داشته باشه😍

ممنون واقعا تورو خدا برام دعا که فراموشش کنم اخه دارم دیونه میشم شایط بد مالی خانوادم یه طرف عشق ساب ...

من اگه بخام ازدواج‌کنم‌تنها ملاکم اینه که بم‌خیانت نشه فقط...از امروز تصمیم گرفتم فراموشش کنم

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم