2777
2789
عنوان

بیماری در گربه ها

7226 بازدید | 46 پست

بچه ها من گربم تقریبا 5 ماهشه دو روزه که بی حاله و غذا نمیخوره باید چیکار کنم؟ خطرناکه؟:((

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

ببين لثه هاشو نگاه كن

لثه هاش اگه عفونت داشته باشه نميتونه غذا بخوره

گربه من همينطوري شده بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیژم من تو نی نی شکمم موندم گربه چرا نگه میداری هزار تا بیماری میاره دوستم سرطان رحم گرفت

اطلاعاتتو بيشتر كن😐😐😐😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببين لثه هاشو نگاه كن لثه هاش اگه عفونت داشته باشه نميتونه غذا بخوره گربه من همينطوري شده بود

جدی؟ از کجا بدونم لثه هاش مشکل داره؟ و اینکه باید چیکار کنم عزیزم خوب بشه؟ گربه ها خیلی نازن گناه دارن:(

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
جدی؟ از کجا بدونم لثه هاش مشکل داره؟ و اینکه باید چیکار کنم عزیزم خوب بشه؟ گربه ها خیلی نازن گناه دا ...

رنگ لثه هاش تغيير ميكنه فكشو سفت ميكنه

ببرش دامپزشكي حتما

واكسناشو زدي به موقع؟

آهان پنج ماهشه 

ببرش دکتر 

یه آزمایش خون بده 

اسهاله یا یبوست داره ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیژم من تو نی نی شکمم موندم گربه چرا نگه میداری هزار تا بیماری میاره دوستم سرطان رحم گرفت

عزیزم انشالله نینیتون به سلامت به دنیا بیاد :* انشالله دوستتون هم خوب بشه ....من هرکار میکنم نمیتونم ازشون دل بکنم نمیدونم چرا خیلی دوستشون دارم

چقدر حرفتون بی ربطه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

از کجا فهمیدین به خاطر گربه بوده بیماریش???

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .