2777
2789
عنوان

طرف تاپیک زده دعای ازدواج

71 بازدید | 6 پست

نظر میزاری تو تاپیکش میپره بهت دعوا میکنه

مردم دیوونن به خدا 

یکی نیست بهش بگه تو با این اخلاق گندت کی میخاد بگیرتت 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد ناراحتش کردی وعین حرفا تکراری ونخ نمای بقیه بهش گفتی ازدواج میخوای چکار توکه خیلی خوشبختی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

شما مشخص بود قصدت خیره و میخواستی دلداریش بدی ولی بهش گفتی تنهایی مگه چشه که ناراحت شد  

خب هرکسی این درخواست رو داره جوونه دلش میخواد همدم و همدل داشته باشه کسی بهش محبت کنه عشق بگیره و بده 

وگرنه منم مجردم تنها هم هستم 

خودمم دوست دارم همه چیز هم خداروشکر تا حدی دارم ولی جای خیلی چیزا با چیزای دیگه پر نمیشه 

شما مشخص بود قصدت خیره و میخواستی دلداریش بدی ولی بهش گفتی تنهایی مگه چشه که ناراحت شد خب هرکسی این ...

تاپیگ زده هر کی نظرشو بگه من قصدم راهنمایی بود ولی اومد به من پرید گفت چرا قضاوت میکنی مگه شما تو زندگی منی و....

انقدر ضعیفه که وقتی بهت میپره نمیراره جواب بدی و تاپیک رو قفل میکنه بعد میخواد با دعا ازدواج کنه 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

تاپیگ زده هر کی نظرشو بگه من قصدم راهنمایی بود ولی اومد به من پرید گفت چرا قضاوت میکنی مگه شما تو زن ...

عیب نداره ناراحت نشو دلش پره 

شاید توقع داشت کسی دعایی چیزی بده یا کسی رو بهش معرفی کنه …