2777
2789
عنوان

اونایی که اول پسر داشتن بعد دختر میاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 58 پست
برای من فرق نمی کرد اما الان خوشحالم دختر هم دارم. شوهرم که خیلی بیشتر همیشه میگه پدری کردن برای دخت ...

الان دخترت چن سالشه ؟وقتی بدنیا اومد حس نویی نداشتی؟؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پسر۱۱ساله دارم و یه دختر۵ساله اوایل بارداری از اینکه بچم دختر بود یکم ناراحت بودم ولی الان روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که اینقدر دوسم‌داشته که بهم دختر داده

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
منم احساس میکنم مادر دختر بودن سخته برام نمیدونم براچی

من دوتا دختر دادم از مجردی خودم مامان دختر فکر میکردم عالیه😍

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
 انگار برا من فرق میکنه فک میکنم وقتی پی پی کرد میخوام بشورمش خجالت میکشم مسخرم نکن بخدا حسم ای ...

طبيعيه عزيزم منم پسرم 9 سالشه دخترم 9 ماهش. اون موقع فکر مي‌کردم چقدر دخترداشتن سخت‌تره ولي الان که توي بطن موضوعم مي‌بينم که فرقي نمي‌کنه. نگران نباش هردوش مثل هم هستن مخصوصاً تا وقتي نوزادن.

😂😂😂اخه این چه حرفیه من اصلا به این موضوع فکر نکردم اتفاقا با خودم میگم همدم میانسالیمه خیلی خیلی ...

عزیزم  طبیعیه یک مقدارش چون من خودم اولیم دختره و همش میگم اگر روزی بخوام  یکی دیگه  بیارم اگر پسر بشه اصلا بلد نیسام انگار چوم هنه رو  به چشم دختر دیدم حتی بچه های ددستامو  یه وقتا  حداسم  نیست  میگم  مثلا  دختر گل یهو از دهنم میپره.

عادت میونی بزار بیاد.

در ضمن  بددن  آدم صدتا  پس داشته باشه  باید  حتماااااا  یه دختر هم داشته  باشه  ولی اگر ۱۰۰ تا  دختر داشت و پسرم نداشت مشگلی نیست دخترا جای همع چیزو پر میکنن

خدایا کمکم کن

من شنیدم خانومایی که بچه اولشون پسرههههههههه

خیلی خوشگلن  و اینم شنیدم خانومای خیلی زیبا بچه اولشون پسر میشه 

اصلا به این چرندیات اعتقادی ندارماااا   ولی از دونفر شنیدم

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
من یه پسر۱۱ساله دارم و یه دختر۵ساله اوایل بارداری از اینکه بچم دختر بود یکم ناراحت بودم ولی الان روز ...

چرا شماکه پسر داشتین ذباید از ورود دختر خوشحال میشدین؟!خدارو شکر بهتون دختر داده مطمعنا اگه دختر دار نمیشدی مثل مادر شوهر من کلی حسرت میخوردی اون که بیس باری به روی من اورده بود که من شانس نداشتم دختر دار نشدم عروس دختر نمیشه!!

من شنیدم خانومایی که بچه اولشون پسرههههههههه خیلی خوشگلن  و اینم شنیدم خانوم ...

عزیزم ثابت شدس که خانمای زیبا رو دختر میارن بزن تونت بخون خیلی جالبه 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
من دوتا دختر دادم از مجردی خودم مامان دختر فکر میکردم عالیه😍

منم اول گفتم از عاشق دختر بودم از اول تو مجردی هر کی میگفت دوس داری پسر داشته باشی یا دختر میگفتم دختر.