2777
2789
عنوان

اونایی که اول پسر داشتن بعد دختر میاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 58 پست
راستی اسم دختتر شما یاسمین زهراست؟؟ من میخوام ریحانه زهرا بزارم همسر گرام انتخاب کرده و شدیدا این ا ...

اره فداتشم. یاسمین زهراس.

خوش نام باشه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حس عجیب مثل اومدن سال نو یا دیدن کسی که پس از سالها منتظرشی نمیدونی و چه شکلیه

نه ولی یکم کنجکاو بودم اولاش چطور یکی دیگه رو به اندازه و مثل پسرم میتونم دوست داشته باشم؟ مگه میشه؟ ولی دیگه از وسطای حاملگی و بعد تولدش خودبخود حسم درست شد.

منم یه پسر دارم،  حس میکنم دختر داری و پوشک عوض کردنش و شستنش خیلی سخته. !  ولی میگن پسر ...

من پسرم را اکثرا با دستمال مرطوب تمیز میکردم ولی دخترم را اکثرا میشورم. از نظر شستن دختر دقت بیشتری میخواد ولی اصلا سخت نیست خیالت راحت

من پسرم را اکثرا با دستمال مرطوب تمیز میکردم ولی دخترم را اکثرا میشورم. از نظر شستن دختر دقت بیشتری ...

درسته،  دختر رو حتما باید شست.  ولی پسر با دستمال مرطوب هم تمیز شه،  کافیه. 

سلام استارترعزیز شما سه تابچه داشتین‌پشت سرهم سخت بود بزرگ‌کردنشون؟؟

سلام عزیزم اره سخت هست ولی خدام هم هست

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

ما هم چهار تا خپاهریم خواهر اولیم پسر دار شد خانواده خیلی دوسش دارن من دختر دار شدم به فاصله چند ماه بعد منم خواهر سومین پسر دار شد الان قشنگ تبعیض بین بچه ها میبینم هیچکیدخترم دوست نداره هر موقع میریم‌خونمون من تنها یه طرفم اونا یه طرف تازه خواهرام بگو بخاطر پسر چه فخری میفروشن😥

ما هم چهار تا خپاهریم خواهر اولیم پسر دار شد خانواده خیلی دوسش دارن من دختر دار شدم به فاصله چند ماه ...

اه ببخشید ولی خیلی بدم اومد. مطمعن باش خواهرات چوب فخر فروشی رو میخورن تو فقط بشین پای تربیت بچت و بس بلاخره اینا بزرگ میشن بعد از چن سال اونی که مودب تر و موفق تر هست فخر میفروشه نه پسر بودن.

ما خودمون سه تا خواهر بودیم تو محیط روستا اون موقع زندگی میکردیم مادرم میگفت از فامیل و اشنا مسخرم میکردن بعد که ما بزرگ شدیم از نظر زیبایی و ادب تو فامیل تک شدیم باورت نمیشه ولی اکثر پسرهای فامیل اومدن خواستگاری خواهرام.ولی غیر خواه کوچیکم همه مون با غریبه ازدواج کردیم و بعد چن سال خدا به مادرم پسر داد.

مطمعن باش دخترت بزرگ میشه و خانم میشه ،میشه همدم و همزبون تو اونوقت خواهرات بهت حسرت میخورن میشی مثل مامانم.حالا ان شالله بچه بعدیت پسره خودت میبینی همچین چیز عجیبی نیست خدا شاهده.ـ 

مادرشوهر منم دوتا پسر داره و بس، باور کن ارزو داره یه دختر داشته باشه ارزوشاا، شوخی نیست .ولی خدا به تو لطف کرده یه فرشته😍 داد قدرشو بدون. روایت داریم زن با برکت اولین بچش دختر خوشبحالت.منم خداروشکر میکنم بچه هام سالمن و بلاخره سومی دختر شد ولی ارزوم بوداولین بچم دخترربود که لیاقتشو نداشتم متاسفانه😞

بچه هات چند ساله ان من دوتا دختر دارم‌ولی قصد بچه دار شدن دارم بنظرت  زود بیارم‌یابزارم‌ بزرگ ش ...

پسرم بهمن چهارسالش شدپسر دومم مرداد دوسالش تموم میشه و دخترم چهارماهشه.

به نظر من جوری بچه بیار که هرکدوم شیر کامل بخورن من  پسر دومم فقط یه سال و دو ماه شیر خورد خیلی براش ناراحتم

پسرم بهمن چهارسالش شدپسر دومم مرداد دوسالش تموم میشه و دخترم چهارماهشه. به نظر من جوری بچه بیار که ...

براچی خودتو ناراحت میکنی دختر بزرگ من ۱سالو ۴ماه چون وزن نمیگرفت زودگرفتمش

اه ببخشید ولی خیلی بدم اومد. مطمعن باش خواهرات چوب فخر فروشی رو میخورن تو فقط بشین پای تربیت بچت و ب ...

ممنون خیلی مهربونی تا حالا هیچ کس تو نی نی سایت اینجور جوابم نداده بود چقدر حرفات دلگرم کننده بود تا آخر عمرم همیشه برای شما و بچه هاتون آرزو سلامتی و سعادت میکنم

ممنون خیلی مهربونی تا حالا هیچ کس تو نی نی سایت اینجور جوابم نداده بود چقدر حرفات دلگرم کننده بود تا ...

دستت درد نکنه عزیزم لطف میکنی .دلگرمی اگه از طرف خدا باشه خوبه چون سرد نمیشه ان شالله  حرف ما هم حرف خدا باشهش