2777
2789
عنوان

اونایی که اول پسر داشتن بعد دختر میاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 58 پست
چرا شماکه پسر داشتین ذباید از ورود دختر خوشحال میشدین؟!خدارو شکر بهتون دختر داده مطمعنا اگه دختر دار ...

نمیدونم یه حسی‌داشتم که دختر بزرگ کردن سخته ولی الان اینقدر شیرینه اینقدر حس داشتنش‌خوبه که حسرت میخورم چرا زودتر اقدام نکردم😅

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
از اول عاشق دختر بودم  حتی بزرگ شدنش با پسرم فرق داره هر دو تاشونو قلبه منن اما دخترم وقتی وا ...

با شنیدن این حرفها خیلی هیجان زده میشم زودتر ببینمش پدرشوهرم خیلی دختر دوست داشت ولی متاسفانه همون اوایل بارداریم فوت کرد خیلی ناراحتم که نیست ببینتش

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  طبیعیه یک مقدارش چون من خودم اولیم دختره و همش میگم اگر روزی بخوام  یکی دیگه   ...

اینو خودم تو قلبم اعتقاد دارم که تو هر خونه یه دختر باید باشه حداقل .اره شما راس میگی اتفاقا دوس خوارم مثل شما دختر داشت درباره پسر همین فکرو میکرد

طبيعيه عزيزم منم پسرم 9 سالشه دخترم 9 ماهش. اون موقع فکر مي‌کردم چقدر دخترداشتن سخت‌تره ولي الان که ...

منم یه پسر دارم،  حس میکنم دختر داری و پوشک عوض کردنش و شستنش خیلی سخته. ! 

ولی میگن پسر سخت تره!  درسته؟ 

منم یه پسر دارم،  حس میکنم دختر داری و پوشک عوض کردنش و شستنش خیلی سخته. !  ولی میگن پسر ...

اها شما هم حال منو داری

نمیدونم یه حسی‌داشتم که دختر بزرگ کردن سخته  ولی الان اینقدر شیرینه اینقدر حس داشتنش‌خوبه که حس ...

چه خوب خدارو شکر دعا کن کوچولوی منم صحیح و سالم بیاد بغلم

عیزم منم همینم. ی دختر ۳ ساله دارم.

الان پسر باردارم. اصلا باورم نمیشه ی جوری ام.نمی تونم خودمو مادر یک پسر تصور کنم.😂😂

امروز جاریم حموم بود پسرشو توی حموم شست داد ب من، خاستم پوشک کنم پسرشو. سریع حتی نگاه هم نکردم، سررریع پوشکش کردم😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عیزم منم همینم. ی دختر ۳ ساله دارم. الان پسر باردارم. اصلا باورم نمیشه ی جوری ام.نمی تونم خودمو ماد ...

منم همین حسو دارم ولی نسبت به پسرا عادیم. به شما هم حق میدم من با داشتن دو پسر هنوز نمیتونم پوشک پسرای دیگه رو عوض کنم بدم میاد خب

عیزم منم همینم. ی دختر ۳ ساله دارم. الان پسر باردارم. اصلا باورم نمیشه ی جوری ام.نمی تونم خودمو ماد ...

راستی اسم دختتر شما یاسمین زهراست؟؟

من میخوام ریحانه زهرا بزارم همسر گرام انتخاب کرده و شدیدا این اسمو دوس داره