2777
2789

بچه ها من یه جوریم باورم نمیشه دختر دار شدم اصلا نمیدونم مادر دختر بودن یعنی چی با اینکه از اولم دنبال و عاشق دختر بودم و خدا بهم عنایت کرده ولی یه جور تو بهتم تو رو خدا شما هم شبیه من بودین؟؟!!خیلی عجیبه , نیست؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شاید از این میترسی که اون یه دختر جوون میشه و تو پیر میشی

😂😂😂اخه این چه حرفیه من اصلا به این موضوع فکر نکردم اتفاقا با خودم میگم همدم میانسالیمه خیلی خیلی دوسش دارم ولی نمی دونم ..

نمیتونم چیزی بگم جس مامانمو میپرسم خبر میدم بهتون😁😂 راستی قدم نو رسیده مبارک😊

قربونت هنو بدنیا نیومده دو ماه دیگه میاد ان شالله

چه فرقی میکنی همون جور که مادر پسر بودی الانم مادر دختر میشی دیگه فرقی نمیکنه که

انگار برا من فرق میکنه فک میکنم وقتی پی پی کرد میخوام بشورمش خجالت میکشم مسخرم نکن بخدا حسم اینه میدونم بعد تولدش ان شالله خوب میشم الان این حسو دارم